Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cadavru in descompunere gasit pe malul Dunarii

Apele Dunarii au scos la suprafata, in seara zilei de 27 martie, cadavrul unei persoane care a ramas agatata in vegetatia de pe mal, descoperirea macabra fiind facuta de un cetatean din comuna Stancuta care a sunat la numarul de urgenta 112.
In urma apelului s-a constituit o echipa operativa care s-a deplasat la locul indicat si a constatat ca cele sesizate se confirma, cadavrul, aflat in stare avansata de descompunere fiind transportat la morga pentru efectuarea necropsiei.
Potrivit informatiilor oferite de subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al IJP Braila, se pare ca moartea a survenit in urma cu citeva luni, iar corpul neinsufletit apartine unei femei cu urmatoarele semnalmente: virsta intre 50 si 60 de ani, inaltime 1,60 - 1,70 metri, par lung si negru, imbracata cu o bluza gri, pantalon albastru si pantofi sport marimea 39.
Pina la acest moment, cadavrul femeii nu a fost identificat, de aceea politistii fac apel catre oricine poate da relatii despre persoana disparuta sa se adreseze la unitatea de Politie cea mai apropiata sau sa apeleze, gratuit, la numarul de urgente 112.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii