Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cabinet veterinar la dispozitia permanenta a clientilor

La inceputul acestei luni, la Braila a luat fiinta un nou cabinet veterinar, in cadrul caruia isi desfasoara activitatea o echipa tinara, cu putere de munca si, poate cel mai important lucru, indragostita de animale si de acesta meserie. Dovada acestui fapt este aceea ca nici unul dintre clientii care ii trec pragul nu pleaca de acolo dezamagit sau neinformat. Desi programul cabinetului se incheie, in cursul saptaminii, la ora 18.00, iar in week-end la ora 13.00, in cazul unor urgente, cineva este mereu pregatit sa intervina.
Medicul veterinar al cabinetului, dr. Daniel Posedaru, a terminat Facultatea de Medicina Veterinara la Timisoara, in anul 1996. Desi pregatirea sa din timpul liceului nu avea nici o legatura cu medicina (fiind absolvent al Liceului de Silvicultura), dragostea pentru animale l-a ambitionat sa invete si sa devina student la Medicina Veterinara. "Pentru admiterea la facultate am invatat cu dictionarul in mina, dar nu m-am lasat doborit de acest lucru. Dupa absolvirea acesteia, am lucrat ca medic veterinar in cadrul mai multor societati comerciale. Dorinta de a deschide un cabinet veterinar are o vechime de 10 ani, de cind am terminat facultatea. Aici sintem doar patru oameni, o mica familie iubitoare de animale, dar care sintem mereu pregatiti sa ne ajutam clientii. Pe linga a preveni aparitia bolilor si a sanatatii din punct de vedere parazitar, noi ii sfatuim pe oameni cum sa creasca si sa ingrijeasca animalele de companie. Discutam cu ei orice problema si le oferim toate informatiile de care au nevoie", a precizat dr. Daniel Posedaru, medicul veterinar al cabinetului.
Ca planuri de viitor, se intentioneaza amenajarea unui spatiu post operator, unde animalul va fi supravegheat dupa eventuale interventii chirurgicale sau va fi doar tratat, in cazul unor boli care necesita terapie intensiva. In cadrul cabinetului, situat pe strada Stefan cel Mare nr.444, exista si un punct farmaceutic, cu accesorii pentru animalele de companie. Programul de functionare este intre orele 09.00 - 18.00 (de luni pina vineri) si intre orele 09.00 - 13.00 (simbata si duminica), dar in permanenta cineva este acolo, la dispozitia clientilor, pentru urgente.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii