Mergi la conţinutul principal

Cătălin Stancu, numit președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului

* liderul USR Brăila, Cătălin Stancu a primit, recent, promovarea mult visată la Centru * acesta a fost numit președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului printr-o decizie a premierului României * decizia a fost deja publicată în Monitorul Oficial și produce efecte * pe plan local, o firmă deținută de Stancu ignoră somațiile Poliției Locale, lăsând un teren din “buricul târgului” să arate ca o groapă de gunoi

 

Președintele Uniunii Salvați România (USR) Brăila, Cătălin Ionuț Stancu, a primit recent o avansare la Centru. Acesta a fost numit pe o poziție extrem de importantă: președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului. Este vorba despre o decizie a prim-ministrului României, Florin Cîțu, care a fost publicată deja în Monitorul Oficial al României, vineri, 26 februarie, în partea I, Legi, Decrete, Hotărâri și alte Acte.

Redactorii ”Obiectiv - Vocea Brăilei” au încercat să ia legătura cu Stancu pentru a obține o declarație legată de poziția de președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, precum și în legătură cu planurile acestuia de viitor, însă fără succes. De altfel, la scurt timp după Alegerile Parlamentare, Stancu nu a mai răspuns apelurilor noastre telefonice.

Reamintim că în urma negocierilor purtate în cadrul Coaliției de Guvernare, USR a primit și postul de prefect, unde ar trebui să fie numit, în curând, președintele municipalei partidului, Nicușor Ciocan. Cele două posturi de subprefect au revenit PNL, care i-a propus pe Adin Boboc, șef al Serviciului Fiscal Orășenesc Ianca și candidat al liberalilor la Primăria Ianca, precum și pe Nicolae Nițescu, fost primar al comunei Mărașu. La rândul său, președintele interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc a fost numit pe 12 februarie secretar de stat la Ministerul Muncii. Potrivit declarațiilor decidenților PNL de la Centru, numirile prefecților și subprefecților ar putea avea loc chiar în această săptămână.

 

Terenul deținut de firma lui Stancu, pe Str. Danubiului, o pată de rușine

În altă ordine de idei, în ceea ce-l privește pe Cătălin Stancu de la USR Brăila, reamintim că o firmă administrată de acesta, „Real Consulting” SRL, a fost sancționată cu amendă în valoare de 2.500 lei, în luna ianuarie, pentru că nu se ocupă de salubrizarea unui teren în suprafață de 560 metri pătrați, pe care îl deține pe strada Danubiului din municipiu. Terenul în cauză este situat în perimetrul fostei „Piețe de ruși” de pe Danubiului, iar de mai mult timp este plin de gunoaie, gardul de beton dinspre stradă fiind parțial dărâmat din cauza vechimii și a lipsei de întreținere. Firma lui Stancu a fost somată, la începutul lunii ianuarie, să ia măsuri pentru rezolvarea problemelor existente. Până la ora actuală, nu s-a făcut, însă, nici curățenie și nici nu a fost reparat zidul degradat, după cum se poate observa la fața locului. Cotidianul nostru a solicitat un punct de vedere de la Poliția Locală pe această temă. Am fost informați că, ieri, marți, 2 martie, s-a făcut o verificare pe teren, iar concluzia a fost că „locația se prezintă în aceeași stare, ba chiar s-a depus gunoi în plus. Firmei în cauză i s-a dat somație să facă curățenie, termenul fiind de 3 zile de la primirea somației. În caz contrar, se va aplica din nou amendă”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro