Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Buzoian de 19 ani, electrocutat la Blasova. Venise la pescuit cu tatăl său

Un buzoian în vârstă de 19 ani, care făcea parte dintr-un grup venit la pescuit pe lacul Blasova, s-a electrocutat, sâmbătă, 18 iulie, după ce a atins cu firul undiței un fir de înaltă tensiune. Martorii spun că tragedia s-a petrecut sub  ochii disperați ai tatălui tânărului. Din păcate, victima n-a mai putut fi salvată.

Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila ne-a informat că ”un tânăr de 19 ani, din județul Buzău, în timp ce se afla la pescuit în zona Blasova, ar fi atins cu undița firele de înaltă tensiune și s-ar fi electrocutat, rezultând decesul acestuia. Tânărul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei. În cauza a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

Nu este primul incident de acest gen în acea zonă, unde liniile de înaltă tensiune reprezintă un adevărat pericol pe care mulți pescari îl ignoră, din păcate.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii