Skip to main content

Bursa locurilor de munca pentru tinerii care provin din centrele de plasament

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila organizeaza, vineri, 15 iunie 2007, incepind cu ora 9.00, "Bursa locurilor de munca pentru tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului". Actiunea va avea loc la sediul institutiei din B-dul Dorobantilor nr. 603-605. Tinerii proveniti din centrele de plasament sint considerati o categorie defavorizata. O parte dintre ei reusesc sa se integreze in societate, dar o alta parte nu, traind dupa propriile reguli, de pe o zi pe alta, in afara oricarei forme organizate de convietuire, fara loc de munca, fara locuinta, fara acte de identitate, asteptindu-se sa primeasca totul de la stat, fara a face cel mai mic efort, desi sint adulti.
Angajatorii interesati pot comunica, in scris, oferta de locuri de munca la AJOFM, completind formularul "Situatia locurilor de munca vacante", anexa nr.1 la "Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca" reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificarile si completarile ulterioare. Institutia braileana acorda facilitati din bugetul asigurarilor pentru somaj pentru agentii economici care incadreaza in munca tineri cu virsta cuprinsa intre 16 si 25 ani proveniti din centrele de plasament si din centrele de primire a copilului, in conditiile unui contract de solidaritate. Este vorba despre o suma lunara reprezentind salariul de baza stabilit la data angajarii tinerilor, dar nu mai mult de 75 % din cistigul salarial mediu net pe economie, comunicat de Institutul National de Statistica. Relatii suplimentare se pot obtine de la AJOFM, cu sediul in B-dul Dorobantilor, nr.603-605 (tel. 0239/611519 sau 0239/611386).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu