Mergi la conţinutul principal

BRD a inaugurat inca doua agentii

BRD - Groupe Societe Generale a inaugurat, ieri, doua noi unitati in municipiul Braila. Este vorba despre Agentia "Panait Istrati", de pe soseaua Rm. Sarat nr.75 si Agentia "Vidin" din strada Galati nr.327.
Noile unitati desfasoara intreaga gama de activitati bancare adresate atit persoanelor fizice, cit si persoanelor juridice. Ele ofera servicii Western Union (transfer rapid de valuta in si din strainatate) si dispun de ATM-uri. Programul de lucru cu publicul este de luni pina vineri, de la 9.00 la 17.00.
"Inaugurarea noilor agentii ilustreaza strategia de extindere rapida a retelei de unitati si de orientare mai pronuntata catre client a activitatii BRD - Groupe Societe Generale. Denumit "BRD Express", proiectul de dezvoltare a retelei BRD a definit un concept nou de agentie bancara in relatia cu clientii, care se bazeaza pe trei caracteristici-cheie: proximitatea fata de clientela potentiala, simplitatea si rapiditatea operatiunilor, confortul clientului", a subliniat Cristian Dobre, directorul Grupului Galati al
BRD - Groupe Societe Generale.
Noile agentii sint unitati mici, plasate, in functie de necesitati, atit stradal, cit si in interiorul unor institutii precum universitati sau ministere, sau in centre comerciale.
"Mai rapide si practice pentru clienti, agentiile noi beneficiaza de "ghiseul universal", care proceseaza toata gama operatiunilor curente, de formularistica si proceduri de lucru simplificate. In fiecare unitate, programul consilierilor de clientela si al casierilor este adaptat in asa fel incit sa permita servirea clientilor potrivit unui orar de lucru prelungit si flexibil", a mai spus Cristian Dobre.
Grupul Galati al BRD cuprinde unitatile bancii amplasate in judetele Galati si Braila. Dupa cum a precizat directorul sucursalei judetene Braila a BRD, Ionel Lazar, "in momentul de fata, daca tinem cont si de Agentia "Laminorul", deschisa la mijlocul lunii in curs, numarul agentiilor operationale din municipiu a ajuns la 8, alte trei agentii functionind in judet".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu