Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailencele au prins o zi mai putin fasta

In formula Goldic - Patru, Tomuleanu, Moise, Radovici, Luca, Craciun, HC Dunarea pornea ca favorita in disputa cu timisorencele care, in afara de faptul ca abia au promovat, aveau si un moral scazut dupa infringerea categorica din prima etapa.
Gazdele si-au luat totusi masuri de prevedere atragindu-si arbitrii de partea lor, o politica foarte buna pentru ele pentru ca au obtinut un punct nesperat, dar nu si pentru arbitrii din Caransebes, Lupsa si Lupu, care au primit calificativul nesatisfacator din partea observatorului meciului Mihai Marinescu, nimeni altul decit secretarul general al FRH.
Cu toate ca s-au marcat foarte multe goluri, partida a fost de un slab nivel tehnic. Cele doua formatii au condus pe rind insa nici una dintre ele la o diferenta mai mare de trei goluri, iar la pauza scorul le era favorabil brailencelor. Poate oboseala acumulata dupa drumul foarte lung, caci HC Dunarea a ajuns la Timisoara abia miercuri la ora 23,00, a fost una dintre cauzele jocului mai putin reusit al oaspetelor. Handbalistele brailene au facut multe greseli in aparare, greseli individuale in atac si toate acestea s-au repercutat si asupra rezultatului final.
In repriza a doua formatia vizitatoare s-a trezit oarecum la realitate, a condus ostilitatile in teren si pe tabela de marcaj insa aproape de finalul partidei arbitrii le-au acordat gazdelor trei "cadouri", care au reprezentat tot atitea goluri si meciul s-a incheiat la egalitate.
"Normal ar fi fost sa cistigam acest meci insa arbitrii au fost de alta parere si au actionat in consecinta. Nu este mai putin adevarat ca si noi am gresit. Le-am tratat cu superficialitate pe gazde, am facut multe erori in aparare si in atac care ne-au costat. Acum trebuie sa ne refacem repede si sa abordam la victorie meciul de duminica de pe teren propriu", a declarat antrenoarea Alexandrina Soare la finalul partidei de la Timisoara.
Cele mai bune marcatoare de la HC Dunarea au fost Moise 11, Patru 7, Craciun 4, Tomuleanu 4, Radovici 3.
Duminica, de la ora 11.00, HC Dunarea va juca pe teren propriu cu formatia Muresul Tirgu Mures, nou promovata in prima liga.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii