Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Braileanca trimisa in judecata pentru trafic de influenta

In virsta de 42 de ani, Angelica Barbieru a fost trimisa in judecata, din dispozitia procurorului Laurentiu Valea, de la Parchetul de pe linga Tribunal, pentru savirsirea infractiunii de trafic de influenta. Cercetata, deja, intr-o alta cauza penala, pentru delapidare si fals, inculpata este acuzata ca a primit 800.000 de lei si 150 de euro de la doua persoane, promitindu-le acestora ajutor petru eliberarea unor permise de conducere.
Georgel M., primul pacalit, este domiciliat in comuna Bordei Verde si elev al unui grup scolar brailean. El locuieste cu gazda la o ruda de-a sa din Braila, Tudora T. Potrivit acuzarii, in vara anului trecut, pustiul a sustinut examen pentru permis de conducere, dar a "picat" la una din probe. Intr-un din zile, Tudora T. a primit vizita invinuitei Angelica Barbieru, care-i este prietena. Auzind ca Georgel a picat examenul, ea s-a oferit sa-l ajute, desigur, in schimbul unei "atentii", banii urmind sa ajunga la politistul care "rezolva problema". In acea zi, elevul i-a dat invinuitei 550.000 de lei si, la interval de citeva zile, inca 250.000 de lei, chipurile, pentru obtinerea permisului de conducere. Femeia l-a asigurat ca "ii va aduce permisul acasa la Bordei Verde". La primire, Georgel M. trebuia sa mai dea "1.000.000 de lei si citeva bucati de brinza".
Varul lui Georgel, Emil M. a picat si el in plasa, oferindu-i, spun anchetatorii, 150 de euro invinuitei. Tatal lui Emil pierduse permisul de conducere si avea nevoie urgenta de unul nou. Dupa ce s-au vazut trasi pe sfoara, Georgel M. si Emil M. au sesizat politia, cazul fiind preluat de Parchetul de pe linga Tribunalul Braila. Cei doi solicita si acum restituirea banilor. Reprezentantul acuzarii precizeaza ca, pe parcursul derularii anchetei, Angelica Barbieru a negat ca ar fi vinovata. Cu toate acestea, ea va fi nevoita sa dea socoteala in fata instantei de judecata.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii