Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Braila gazduieste astazi doua etape ale Campionatului National de Dirt-Track

In 2006, Clubul Sportiv Municipal din Braila va organiza un numar record de concursuri de Dirt-Track atit pe plan national, cit si international.
Prima competitie se va derula astazi pe Stadionul Municipal si ea va cuprinde etapele a III-a si a IV-a din Campionatul National, la care, in afara de cei sapte alergatori ai gazdelor, vor mai concura sportivi de la Bucuresti, dar si doi din Bulgaria. Concursul va incepe la ora 14.00 si va cuprinde 14 etape pentru seniori, 7 pentru juniori si va fi un criteriu de selectie pentru echipa care va reprezenta Romania la Campionatul European de Dirt-Track.
"Ne-am pregatit ca de obicei foarte bine si asteptam cu interes acest concurs in urma caruia se va alcatui lotul national de dirt-track. Avem si o surpriza placuta pentru iubitorii acestui sport din Braila, deoarece in Bulgaria s-au desfiintat toate sectiile de dirt-track, am acceptat, pentru a da mai multa spectaculozitate concursului si doi alergatori bulgari pe care de altfel publicul brailean i-a putut urmari si in toamna trecuta. Ma bucura faptul ca si-au exprimat dorinta de a reveni la noi si sper ca si valoarea concursului va creste", a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
Dupa acest concurs de la Braila lotul national de seniori, al Romaniei, care tinind cont de rezultatele obtinute in ultimii ani de sectia CSM-ului ii va avea in componenta pe Alexandru Toma si Fanica Popa se va pregati pentru prima etapa a Campionatului European de Dirt-track ce va avea loc la Lvov in Ucraina in perioada 14-15 mai.
Orasul nostru va mai gazdui doua importante competitii internationale, o etapa de Campionat Mondial in luna august si finala Cupei Macec pe data de 1 octombrie. In vederea acestor evenimente deosebite, federatia internationala de specialitate va trimite comisie pentru a inspecta si omologa pista de concurs de la Stadionul Municipal.
"Clubul Sportiv Municipal a finalizat refacerea mantinelei, urmind sa definitiveze in curind si pista, astfel incit in august ea sa primeasca girul federatiei internationale pentru desfasurarea celor doua concursuri. La Braila este singura pista regulamentara si vom profita de acest lucru pentru a incerca sa revigoram acest sport care, nu cu mult timp in urma, atragea in tribunele Stadionului Municipal mii de spectatori. Cu siguranta, printre cei care vor reprezenta tara noastra in concursurile amintite vor figura Alexandru Toma si Fanica Popa", a mai adaugat Tinca Amza.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii