Mergi la conţinutul principal

Brăileanul Ion Sterian, apreciat la Forumul de la Davos

* mai exact, Beata Daszynska Muzyczkam, președinte al Consiliului de Supravegherea Fondului de investiții ale Inițiativei Trei Mări, a ținut să transmită o scrisoare directorului general Transgaz în care să-i mulțumească

 

Zilele trecute, Beata Daszynska Muzyczka, președinte al Consiliului de Administrație și CEO al BGK, președinte al Consiliului de Supravegherea Fondului de investiții ale Inițiativei Trei Mări a transmis o scrisoare de apreciere directorului general al Transgaz, brăileanul Ion Sterian. Doresc să profit de acest prilej pentru a-mi exprima sincerele mulțumiri pentru contribuția dumneavoastră la discuția care a avut loc la Casa Inițiativei celor Trei Mări, în marja Forumului Economic Mondial de la Davos, în luna mai 2022. Sunt cu adevărat recunoscătoare pentru timpul și efortul pe care le-ați dedicat pentru a vă împărtăși cunoștințele valoroase, înțelegerea profundă și experiența profesională pe parcursul dezbaterii”, scrie Beata Daszynska Muzyczka. Sursa citată a adăugat că forumul din acest an a fost fără precedent din cauza circumstanțelor geopolitice și a revoltelor economice globale post-pandemie. “Sper că discuțiile de la Casa Inițiativei celor Trei Mări au stârnit interes în CEE și au ridicat întrebări importante cu privire la rolul regiunii. Reiterez sincerele mele aprecieri pentru prezența dumneavoastră, care a transformat Casa Inițiativei celor Trei Mări într-un real succes”, i-a transmis lui Sterian, Beata Daszynska Muzyczka.

Reamintim că Fondul de investiții ale Inițiativei Trei Mări este un fond comercial dedicat investițiilor în infrastructura din Europa Centrală și de Est, iar acordul cu Transgaz este pentru a colabora în ceea ce privește construirea unei infrastructuri noi, planificate, de gaze naturale în România.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro