Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bloc ANL la Însurăţei

• Agenţia Naţională pentru Locuinţe a contractat un constructor din Slobozia să ridice un imobil cu 16 apartamente pentru tineri, destinate închirierii în regim subvenţionat • valoarea finală a contractului este sub preţul estimat de pornire

 

Veşti bune pentru tinerii din Însurăţei: primăria oraşului va avea în curând disponibile 16 apartamente pentru închiriere în regim ANL. Agenţia Naţională pentru Locuinţe a semnat recent contractul pentru proiectarea şi construirea unui bloc în oraşul amintit, imobilul urmând să fie ridicat pe strada Lacu Rezii la numărul 25B. Blocul, în regim parter plus 3 etaje, va avea un singur tronson, cu 16 apartamente.

Aşa cum se menţionează în anunţul de atribuire postat în SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice) contractul are ca scop prestarea serviciilor de proiectare (studiu de fezabilitate şi studii de teren – studiu topografic vizat de OCPI, studiu geotehnic, inclusiv verificare; proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire, proiect tehnic, inclusiv verificare; detalii de execuţie, inclusiv verificare şi asistenţă tehnică din partea proiectantului) şi a lucrărilor de construcţii (inclusiv întocmire certificat energetic) la obiectivul de investiţie “Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, judeţul Brăila, oraşul Însurăţei, str. Lacu Rezii nr.25B – etapa I”, totalizând 16 unităţi locative.

Atribuirea s-a făcut în cadrul procedurii “cerere de oferte” cu unic criteriu de selecţie “preţul cel mai scăzut”, astfel că de la valoarea estimată a contractului (2.369.400 lei) s-a ajuns la contractarea la un preţ de 1,872 milioane lei, aşadar cu o economie de aproape jumătate de milion de lei, fără TVA.

La procedura deschisă de Agenţia pentru Locuinţe au depus ofertă două firme, iar, în final, contractul a fost adjudecat de SC “Concivic” SRL din Slobozia, judeţul Ialomiţa.

Firma respectivă este afacerea a 3 asociaţi (Constantin Negoiţă - 65%, Romulus Frăţilă - 30% şi Barbu Iscru - 5%) şi a raportat pe anul trecut o cifră de afaceri de 5,9 milioane lei, cu o echipă de 140 de salariaţi, din care, la final, a rămas cu un profit net de 64.887 lei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii