Mergi la conţinutul principal

Bine ați venit pe noul site!

Bine ați venit pe noul site!

Pentru a corespunde cerințelor și așteptărilor dumneavoastră, dar și pentru a fi în pas cu noile tehnologii, începand din acest weekend, Obiectiv – Vocea Brailei are un site nou. Am schimbat complet designul, am îmbunătățit performanțele, am optimizat și simplificat căutarea, am introdus facilităţi suplimentare, totul pentru o mai bună administrare și încărcare a conținutului, pentru un aspect mai plăcut.

Evident, trecerea pe noua platformă a mers un pic mai greu, acesta este motivul pentru care în weekend am decis să închidem temporar accesul vizitatorilor. Dar noul website este funcțional acum! Pentru ca această schimbare să fie vizibilă și pentru dumneavoastră este posibil să fie nevoie să verificați adresa și setările pe care le aveți în calculator.

Încă mai lucrăm la legăturile cu facebook-ul și cu site-urile ce contorizare a traficului, așa că, deocamdată, mai este restricționată secțiunea comentarii, iar unele link-uri de pe pagina de FB nu se deschid. Dar lucrăm și reparăm din mers. Oricum mai avem surprize, schimbarea nu se oprește aici, pentru că ne-am propus să ne îmbunătățim permanent prezența online.

Cu scuzele de rigoare pentru disfuncționalități, sperăm ca această schimbare să corespundă așteptărilor dumneavoastră.

Suntem deschiși la recomandări, așa că vă așteptăm opiniile și sfaturile.

La bună citire!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro