Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Belarusul va inchide spatiul aerian curselor americane si canadiene

Belarusul, fosta republica sovietica ai carei lideri au primit interdictie de intrare pe teritoriul mai multor state occidentale, va interzice la rindul sau accesul in spatiul aerian propriu al avioanelor din Canada si Statele Unite, a anuntat joi Ministerul de Externe de la Minsk, citat de Reuters.
Masura, sugerata de presedintele Aleksandr Lukasenko in cursul acestei saptamini, reprezinta un raspuns la refuzul autoritatilor din cele doua state nord-americane de a permite, luna trecuta, alimentarea avionului care il transporta pe premierul belarus in Cuba si la intoarcerea lui din aceasta tara.
"Belarusul respecta cu strictete regilile reciprocitatii atunci cind adopta masuri represive", a declarat purtatorul de cuvint al Ministerului de Externe, Andrei Popov, intr-o conferinta de presa.
"Aceste restrictii vor fi aplicate doar pentru doua tari: Statele Unite si Canada", a subliniat el.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii