Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BCR a deschis o agentie si in cartierul Calarasi IV

Ieri a avut loc deschiderea oficiala a celei de a 8-a agentii BCR in municipiul Braila. Este vorba despre Agentia situata pe Calea Calarasilor nr. 309, la parterul blocului B2.
"Este o realizare deosebita pentru judetul nostru", a declarat, in alocutiunea rostita cu acest prilej, Ionel Ghilinta, directorul sucursalei judetene BCR Braila. El a subliniat ca deschiderea unor agentii ale bancii in cartiere a pornit de la ideea extinderii activitatii BCR. "Agentiile sint o prelungire a sucursalei judetene. Practic, reprezinta avansposturile bancii in cartiere. S-a pornit de la ideea de a fi mai aproape de clientii nostri persoane fizice din cartiere, punindu-se totodata accent pe constructia acestor agentii in vaduri comerciale. In Viziru, zona nu era acoperita. Acum, iata, concurenta isi spune cuvintul. Vizavi de noi functioneaza o agentie BRD, iar in scurt timp isi va deschide o agentie si Banca Transilvania", a spus Ionel Ghilinta.
Agentia este deservita de patru salariati din cadrul sucursalei judetene, Doinita Petcu fiind coordonatorul acesteia. Agentia se axeaza, pentru inceput, pe segmentul de retail, aici urmind sa fie derulata toata gama de operatiuni oferite persoanelor fizice, respectiv, conturi, credite si depozite in lei si valuta, operatiuni Money Gram, schimb valutar.
Directorul BCR a anuntat deschiderea, luna viitoare, a celei de a 9-a agentii, ce va fi amplasata pe Strada Transilvaniei, in apropierea supermarketului Billa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii