Mergi la conţinutul principal

Baza de Reparații Nave recrutează candidați pentru toate instituțiile militare de învățământ

* cererile de înscriere se pot depune la sediul unității, de pe strada Incinta Port Docuri nr. 1, până cel târziu pe 24 mai

 

 

 

 

Tinerii brăileni care vor să urmeze o carieră militară sunt așteptați la sediul Bazei de Reparații Nave, cu sediul în municipiul Brăila, Strada Incinta Port Docuri, nr. 1, pentru a-și depune cererea de înscriere, până cel târziu pe data de 24 mai a.c. Potrivit unui comunicat de presă, Baza de Reparații Nave recrutează candidaţi pentru sesiunea de admitere 2021 (care au domiciuliul/reședința în județul Brăila) pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne. Astfel, pentru instituțiile de învățământ superior sunt aprobate 115 de lucuri, după cum urmează: Universitatea Națională de Apărare „Carol I” – 4 locuri; Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” – 35 locuri; Academia Tehnică Militară ”Ferdinand I” – 63 locuri; Academia Navală „Mircea cel Bătrân” - 10 locuri; Institutul Medico-Militar – 3 locuri.

Pentru instituțiile de învățământ postliceal sunt aprobate 92 de lucuri, astfel: Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Pitești – 21 locuri; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică – Sibiu – 19 locuri; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene ”Traian Vuia” Boboc – 13 locuri; Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanța – 23 locuri; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri de Logistică - 16 locuri.

Înscrierile au loc până la data de 24 mai a.c. și se fac în baza unei cereri de înscriere și a unei declarații, documente tip. Pentru informaţii referitoare la recrutare, candidaţii pot accesa adresa internet a Bazei de Reparații Nave Brăila - www.bazanave.ro/index.php/informatii-publice/cariera-profesionala.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro