Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bataie intr-un bar din Gemenele

Zilele trecute, agentii de la Postul de Politie Gemenele au fost solicitati sa intervina pentru aplanarea unui conflict spontan iscat Intr-un cafe-bar din localitate, Intre citiva localnici. Incidentul s-a derulat intre Marin N. si familia lui Lascu B., pe fondul consumului de alcool, iar in urma acestuia au fost distruse bunuri In valoare de 200 RON.
In urma altercatiei, Marin N. a fost internat la spital pentru Ingrijiri medicale, iar rezultatul expertizei medico-legale a stabilit ca, pentru vindecare, sint necesare intre 55-60 de zile Ingrijiri medicale. Lascu B., Ionel B. si Adrian B. au fost prezentati la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savirsirii infractiunilor de vatamare corporala, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.
"Propunerea a fost respinsa deoarece cei trei nu au antecedente penale, iar fapta de vatamare corporala nu poate fi stabilita avind In vedere concluziile medicului legist. Cercetarile continua cu autorii In stare de libertate", au precizat surse din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii