Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Basescu a felicitat pentru decenta organizatorii manifestarilor din Odorhei

Presedintele Traian Basescu i-a felicitat, joi, pentru decenta, pe organizatorii Marii Adunari Secuiesti desfasurate cu o zi in urma la Odorheiu Secuiesc.
Seful statului, care a ajuns joi in jurul orei 14.30 la Odorheiu Secuiesc, a precizat ca nu a venit aici cu o zi in urma pentru a nu crea confuzie, in conditiile in care vizita sa ar fi presupus si un anumit protocol de stat ( intonarea imunului national al Romaniei si garda de onoare).
El a amintit ca, saptamina trecuta, s-a intilnit cu primarul municipiului Odorheiu Secuiesc, Szasz Jeno, caruia i-a promis ca va veni in secuime, neexcluzind posibilitatea sa faca aceasta vizita chiar de Ziua maghiarilor.
"Am decis ca e sarbatoarea maghiarilor, Ziua nationala a Ungariei, iar vizita mea ar fi necesitat aparitia protocolului nostru de stat", a spus Basescu. El a precizat ca nu are, totusi, "nici un complex" sa vina "in orice zi, in frontierele tarii, cu ocazia oricarei sarbatori".
Presedintele a mai spus ca stie cum au decurs manifestarile din 15 martie si i-a felicitat pentru decenta pe organizatorii Marii Adunari Secuiesti.
Presedintele Traian Basescu a ajuns, joi, la ora 14,30, la Odorheiu Secuiesc, fiind intimpinat cu palinca si kurtos-kolacs de catre autoritati locale si de citiva localnici imbracati in costume traditionale secuiesti.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii