Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Barbatul care si-a injunghiat sotia a fost arestat

Zilele trecute, braileanul care si-a injunghiat sotia, din gelozie pentru ca aceasta il parasise, a fost retinut pe baza de ordonanta pentru savirsirea infractiunii de tentativa la omor, iar ieri, instanta de judecata a dispus arestarea preventiva pe o perioada de 29 zile, acesta fiind Incarcerat In arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Fapta pentru care Iosif Podgoreanu (37 de ani) a ajuns dupa gratii a comis-o in data de 9 iulie, atunci cind, aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice si pe fondul geloziei si-a Injunghiat de mai multe ori sotia, Lenuta Podgoreanu (31 de ani), provocindu-i leziuni ce i-au pus In primejdie viata. Reamintim ca sotii Podgoreanu se despartisera de circa doua saptamini, femeia fiind satula de scenele de gelozie ale barbatului. Intr-o zi si-a luat cei trei copii si a plecat de acasa, insa le povestea vecinelor ca era terorizata de sotul sau, care o ameninta zilnic ca o omoara. In dupa-amiaza zilei cu pricina, dupa ce a baut zdravan, acesta a decis ca este momentul sa treaca de la vorba, la fapta. A pindit un moment in care femeia a ramas singura in magazinul din cartierul Pisc, unde era vinzatoare, a intrat peste ea si, in citeva secunde, de acolo au inceput sa se auda strigate disperate de ajutor. Cind s-au apropiat de magazin, trecatorii l-au vazut pe individ iesind cu o figura pierduta, cu cutitul in mina si plin de singe.
Femeia a fost transportata, in stare de soc, la spital unde a fost operata. Medicii au gasit nu mai putin de 10 lovituri de cutit, din care una a atins plaminul. Dindu-si seama ce a facut, barbatul s-a gindit sa se ascunda intr-un pom din curtea casei sale. Acolo l-au gasit politistii, care i-au cerut sa coboare si sa ii insoteasca. Speriat ca oamenii legii vor pune mina pe el, barbatul, care inca nu-si revenise din betie, a inceput sa strige ca viata lui nu mai face doi bani si, la un moment dat, s-a dezechilibrat si a cazut exact peste unul dintre politistii aflati la baza pomului. Suspectul a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu un traumatism cranian, motiv pentru care a fost trimis la Galati, la sectia de Neurochirurgie. Nici politistul nu a scapat prea usor, acesta fiind serios ranit si necesitind ingrijiri medicale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii