Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bai, suspenDATI-O naibii de treaba!

Ati auzit ce vor sa faca astia, ma? Cica daca trece de referendumul de pe 19 mai (apropo, pe 19 mai este Sf. Patriciu, ep si insotitorii sai, potrivit Calendarului Greco-Catolic), Basescu va fi din nou suspendat de Parlament. Nu e sigura chestia asta, dar citiva dintre cei 322 au inceput sa susoteasca pe la colturi ca ar fi o solutie buna sa o tina din suspendare in suspendare si din referendum in referendum pina la izbinda finala. E clar, astia isi bat joc de noi! Daca pina acum ii acuzam pe cei 322 de rea credinta, din momentul asta ii consider niste figuranti, niste neamuri proaste care isi fac de cap (si) pe banii mei. Bineinteles ca ma priveste direct treaba asta cu re-re-referendumurile. Pai, voi stiti cit mai costa in piata, la tarani, un referendum? Nici eu, dar bag de seama ca mult de tot. N-avem noi atitia bani. Pentru ce sa ne numaram la nesfirsit citi sintem pro Basescu si citi anti Basescu, cind putem astepta linistiti anul 2009, sa vedem daca va aparea vreunul in stare sa-l inece pe marinar. Dar, atita timp cit Mircea Geoana nu face referendumuri pe banii lui sau a lu' nevasta-sa, ii convine sa mai comande unul, si-nca unul pina o sa se imbete muci Vacaroiu.
In aceasta actiune a "celor 322" se vede de la o posta disperarea. Imaginati-va numa' ce se va intampla dupa ce Basescu va reveni la
Cotroceni. Stiu, nu are ce sa faca parlamentarilor, caci baietii tin listele pe post de scut. Dar un pic de frecus o sa le dea asa, macar de amorul artei. Si cum cea mai buna aparare este atacul, ii inteleg pe cei 322 ca adopta tactica "focu' la ei!", mai precis la el, locatarul suspendat de la Cotroceni.
Niste fraze debitate de pesedistul Mircea Geoana m-au facut sa scuip televizorul de la mine din sufragerie. "De ce sa facem anticipate? Doar pentru ca asa si-a dorit dintotdeauna domnul Basescu? Mandatul parlamentar este de 4 ani, asa spune legea, si trebuie sa-l respectam. Nici nu se pune problema sa venim in fata electoratului inainte de toamna lui 2008". L-ati auzit pe Geoana? Mandatul lui este de 4 ani! Dar pe Basescu de ce nu l-ati lasat sa-si termine mandatul, bre, sa vedem apoi daca-l mai vrea sau nu lumea? Las' ca va prind eu prin Vidin!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii