Mergi la conţinutul principal

Aveți grijă de voi!

Bună dimineața la Moș Ajun!

Am ajuns și aici! După un an atât de greu, altfel decât orice am trăit până acum, uite, cu grijă, răbdare și speranță, suntem gata să primim vestea Nașterii Domnului și să îl așteptăm cu emoție pe Moșul cel bun.

Doar câteva ore ne mai despart de Crăciun, marea sărbătoare a creștinătății, una în care a fi împreună, laolaltă cu cei dragi, era cel mai frumos dar. Era! De Crăciunul acesta însă, cel mai frumos dar pe care să-l oferim și să ni-l oferim, cea mai sinceră dovadă de iubire și prețuire va fi distanța. Oricât de dureros, oricât de frustrant ni s-ar părea. Da, ne așteaptă zile grele emoțional, poate cele mai grele din tot acest an, dar, la urma urmei, ce a fost ușor în 2020! Și uite că am răzbit până aici. Vom trece și de asta! Cu grijă, cu răbdare, cu speranță. Și cu credință. Credința în Dumnezeu și în puterea noastră de a reuși să fim cu sufletele laolaltă, chiar dacă fizic rămânem distanțați.

Bună dimineața la Moș Ajun!

Lăsați să se audă colindele din spatele ușilor închise! Deschideți ferestrele să se simtă miros de brad și cozonac. Puneți-vă strai de sărbătoare, gătiți-vă masa! Vorbiți mult la telefon, abuzați de întâlnirile video. Aveți grijă de sănătatea voastră fizică și mentală, căutați în voi resurse pentru a trăi binele, bucuria, empatia. Încuiați în voi, măcar pentru câteva zile, fricile, temerile. Bucurați-vă de tot ce aveți. Căci, în ciuda restricțiilor, TREBUIE să trăim Crăciunul. Poate altfel, dar trebuie! Avem nevoie de energia și magia lui. Avem nevoie de acest moment pentru a putea merge mai departe.

Bună dimineața la Moș Ajun!

Aveți încredere în voi! Oricât de sumbru vi se pare acum totul, oricât de neclar viitorul, o să trecem și peste această încercare. Pe care, poate ar fi mai bine, s-o priviți  nu doar ca pe un test al umanității, cât mai degrabă ca pe un test interior. Un test al fiecăruia dintre noi, la finalul căruia, de ce nu, poate o să ieșim mai buni.

Bucurați-vă de sărbătoare și de toate aceste zile, bucurați-vă de cel/cei de lângă voi, fiți cumpătați în fapte și gânduri. Căci, la anul când venim, vrem, mai mult decât orice, sănătoși să vă găsim!

Crăciun binecuvântat!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro