Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Autorul a cinci furturi din locuinte a fost identificat

Zilele trecute, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale si specialisti de la Serviciul Criminalistic au reusit sa probeze ca braileanul Ion Lucian A. (28 de ani), este autorul a cinci spargeri din locuinte situate In municipiul Braila, date In perioada iunie - august 2006.
Prima dintre ele, din data de 14 iunie, a vizat locuinta Caterinei S., de unde autorul a sustras bunuri In valoare de 200 lei noi. Doua saptamini mai tirziu a patruns prin efractie In locuinta lui Stelian P. si a sustras bunuri In valoare de 2.000 lei. A urmat un furt din imobilul Margaretei F., din data de 4 iulie, de unde a sustrat bunuri In valoare de 400 lei; din locuinta lui Cornel C., in ziua de 29 iulie, de unde a sustras bunuri In valoare totala de 550 lei si din locuinta Gherghinei S., in data de 29 august, de unde a sustras tot bunuri, In valoare de 800 lei.
"Autorul patrundea In imobile pe geamurile lasate deschise pentru aerisire, la parterul blocurilor sau case si sustragea bunuri de dimensiuni mici si valoroase. Impotriva acestuia s-a Inceput urmarirea penala, fiind cercetat In stare de arest preventiv Intr-o alta cauza", ne-au precizat surse autorizate din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii