Mergi la conţinutul principal

Au apărut la vânzare primii brazi naturali

• aceştia se pot găsi, deocamdată, doar în Piaţa Mare şi au preţuri cuprinse între 74 şi 200 lei

 

Primii brazi au sosit deja în Piaţa Mare, fiind aduşi dintr-o plantaţie din judeţul Sălaj de un comerciant care în fiecare an se ocupă cu acest negoţ. Deocamdată, brăilenii nu se înghesuie să cumpere, însă vânzătorul are răbdare, ştiind că are marfă bună, românescă, cu parfum de cetină autentic, şi că, pe măsură ce se apropie Crăciunul, cererea va fi din ce în ce mai mare, ca în fiecare an. Preţurile încep de la 75 de lei, pentru brăduţii de dimensiuni mai mici, aflaţi în ghiveci, şi ajunge până în jurul valorii de 200 lei, pentru cei ce depăşesc 2,5 metri în înălţime.

Conducerea Direcţiei Administraţiei Pieţelor şi Târgurilor Brăila ne-a informat că, până ieri, au solicitat spaţiu pentru comercializare brazi nouă agenţi economici, în timp ce alţi şase vor să vândă cetină sau ornamente făcute din crenguţe de brazi. Toţi aceştia vor începe să îşi expună marfa în zilele următoare. Deocamdată, s-au solicitat spaţii doar pentru zona Pieţei Mari. “Pentru Piaţa Concordiei sau alte pieţe din municipiu nu avem, deocamdată, nicio cerere. Nu e timpul trecut însă, dat fiind că vânzările de brazi merg cel mai bine cu o săptămână înainte de Crăciun. Cererile pentru spaţii se mai pot depune pe parcursul acestei săptămâni”, ne-a precizat Meluţa Drăguţ, directorul Administraţiei Pieţelor Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro