Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atletii braileni a obtinut patru medalii la nationalele de seniori si tineret

In week end-ul trecut, la Bucuresti, s-au desfasurat Campionatele nationale de atletism pentru seniori si tineret, prima competitie oficiala a sportivilor romani in sezonul indoor 2006.
Simbata, delegatia braileana a reusit sa obtina un loc patru in proba de 60 m plat seniori, prin Leonard Gherghiceanu, loc pe care l-a obtinut si Ionel Roata in proba de triplusalt, la tineret.
Tot in proba de triplusalt masculin in clasamentul seniorilor, Roata a obtinut pozitia a sasea iar Ionut Stoian s-a clasat pe locul al optulea.
Duminica, patru atleti braileni, toti cu dubla legitimare, LPS-CSM, s-au calificat in finala probei de 60 m garduri iar la final s-au obtinut trei medalii.
Aurel Baciu a cucerit medalia de aur la tineret iar in clasamentul seniorilor pe cea de argint. Bronzul la aceeasi categorie de virsta l-a obtinut, surprinzator, Alexandru Chiricuta, sportiv care nu a depasit inca virsta junioratului. Tot la aceasta proba Ionut Lazar s-a clasat pe locul al patrulea iar Ionut Vlaicu pe al cincilea.
La seniori fiecare dintre sportivii mentionati au ocupat o pozitie inferioara cu un loc fata de cea de la tineret.
Tot o medalie de argint a cucerit la tineret si Ana Maria Caragata in proba similara feminina, in timp ce in clasamentul senioarelor sportiva CSM -lui s-a clasat cu o pozitie mai jos, a patra.
"Consider ca la conditiile pe care nu le avem, rezultatele sint bune. Toti atletii care au mers la Bucuresti au prins finalele si majoritatea si-au imbunatatit propriile recorduri. O surpriza placuta a reprezentat-o prestatia lui Alexandru Chiricuta care, desi junior, a obtinut locul al treilea intr-o competitie la care au luat startul cu preponderenta seniori si nu trebuie uitat nici Ionut Vlaicu care este la aceeasi categorie. Cu siguranta ca lupta pentru aurul probei de 60 m garduri la juniori se va da intre cei doi atleti braileni", a declarat profesorul Dumitru Mihail.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii