Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atletii braileni a obtinut patru medalii la nationalele de seniori si tineret

In week end-ul trecut, la Bucuresti, s-au desfasurat Campionatele nationale de atletism pentru seniori si tineret, prima competitie oficiala a sportivilor romani in sezonul indoor 2006.
Simbata, delegatia braileana a reusit sa obtina un loc patru in proba de 60 m plat seniori, prin Leonard Gherghiceanu, loc pe care l-a obtinut si Ionel Roata in proba de triplusalt, la tineret.
Tot in proba de triplusalt masculin in clasamentul seniorilor, Roata a obtinut pozitia a sasea iar Ionut Stoian s-a clasat pe locul al optulea.
Duminica, patru atleti braileni, toti cu dubla legitimare, LPS-CSM, s-au calificat in finala probei de 60 m garduri iar la final s-au obtinut trei medalii.
Aurel Baciu a cucerit medalia de aur la tineret iar in clasamentul seniorilor pe cea de argint. Bronzul la aceeasi categorie de virsta l-a obtinut, surprinzator, Alexandru Chiricuta, sportiv care nu a depasit inca virsta junioratului. Tot la aceasta proba Ionut Lazar s-a clasat pe locul al patrulea iar Ionut Vlaicu pe al cincilea.
La seniori fiecare dintre sportivii mentionati au ocupat o pozitie inferioara cu un loc fata de cea de la tineret.
Tot o medalie de argint a cucerit la tineret si Ana Maria Caragata in proba similara feminina, in timp ce in clasamentul senioarelor sportiva CSM -lui s-a clasat cu o pozitie mai jos, a patra.
"Consider ca la conditiile pe care nu le avem, rezultatele sint bune. Toti atletii care au mers la Bucuresti au prins finalele si majoritatea si-au imbunatatit propriile recorduri. O surpriza placuta a reprezentat-o prestatia lui Alexandru Chiricuta care, desi junior, a obtinut locul al treilea intr-o competitie la care au luat startul cu preponderenta seniori si nu trebuie uitat nici Ionut Vlaicu care este la aceeasi categorie. Cu siguranta ca lupta pentru aurul probei de 60 m garduri la juniori se va da intre cei doi atleti braileni", a declarat profesorul Dumitru Mihail.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii