Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Ati mintit poporul, cu televizorul!"

Conducerea PSD Braila considera ca actuala guvernare intoxica poporul cu televizorul si manipuleaza de luni de zile populatia, livrindu-i prin televiziuni relatari exagerate si sistematice despre cazul Adrian Nastase, pe care ziaristii il sucesc in fel si chip, numai pentru a deturna atentia populatiei de la marile probleme zilnice. Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, califica drept inadmisibil faptul ca, intr-o perioada in care actuala guvernare s-a confruntat cu inundatii catastrofale, cu gripa aviara, cu o iarna grea, in care facturile ce au fost platite de populatie au crescut substantial fata de iarna trecuta, PSD, ca principal partid de opozitie, sa scada in sondaje, in loc sa creasca. Desi accepta faptul ca, pe undeva, a fost si vina PSD ca a ajuns in aceasta situatie, in sondaje, Stancu, si nu numai el, considera ca a fost la mijloc si o manipulare a opiniei publice prin presa: "Mai importanta devine acum problema PSD, decit faptul ca ne uitam acum in factura si trebuie sa platim milioane si milioane. Facturile ar trebui sa fie unul dintre argumentele cu care PSD sa discute vizavi de cei care guverneaza Romania si vizavi de populatie. Aceasta indopare cu televizorul a opiniei publice nu o sa tina la infinit. Se discuta despre majorarea TVA, despre majorarea impozitului pe profit, se cauta cai pentru a se iesi din acest colaps al saraciei, al lipsei de bani pentru sustinerea unor programe de interes national".
La rindul sau, senatorul Aurel Simionescu este de parere ca nici manipularea cu televizorul nu va tine mult, pentru ca, pina la urma, oamenii tot vor simti golul din buzunare si lipsurile din casa: "Noi uitam faptul ca, dincolo de circ, oamenii au nevoie si de piine, ca, dincolo de televizor, oamenii, cind ies pe strada, dau de gunoaie, dau de saracie, primesc factura de la energie sau de la apa. Avem o situatie deosebita, va creste din nou pretul gazelor, incepind cu luna aprilie, vor creste accizele la o serie intreaga de produse, ceea ce va duce la noi scumpiri, si vom fi in situatia in care lumea ne va intreba pe toti, nu numai pe unii, ce se intimpla, cum si care este rolul si rostul nostru ca si conducatori. Si atunci nu vom mai putea sta la televizor. Ceea ce cred eu ca trebuie sa facem este sa coborim cu picioarele pamint, sa mai batem cu pasul strazile, sa discutam cu cetateanul si sa vedem care sint problemele lui. Sigur, noi nu le vom putea rezolva pe toate, ramin mari probleme pe care le avem, dar deja Braila incepe sa fie sufocata de gunoaie, care vin dinspre periferie, spre centru, de gropi, de activitati desfasurate in mod haotic. Nu intelegem mai multe lucruri, si cred ca ar trebui sa facem o discutie la nivelul conducerilor partidelor, pentru ca, mai devreme sau mai tirziu, lumea ne va lua la intrebari pe toti, si daca noi vom incepe sa dam vina pe putere, iar ei, pe opozitie, nu vom face nimic, nu va fi apa si canalizare in Chercea, nu va fi curatenie etc".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii