Skip to main content

"Athena" a uitat sa repare ce a spart pe Calea Calarasilor

Firma greceasca "Athena" continua sa-i exaspereze pe braileni, cu modul ei de lucru in stil melc paralitic. Situatia din cartierele marginase, cu zeci de strazi transformate in transee si lasate asa de luni de zile, este arhicunoscuta. Nici arterele mai importante ale municipiului nu au scapat, insa, de indolenta firmei cu sefi greci si angajati braileni. Locatarii blocurilor de pe Calea Calarasilor, situate intre benzinaria "Luk Oil" si capatul liniei 4 a "Braicar" asteapta de aproape un an sa fie reparata parcarea auto aflata intre trotuar si partea carosabila a strazii. Situatia dureaza din decembrie 2006, de cind "Athena" a ingropat o conducta de canalizare in zona. "Ne-au distrus parcarea si toata iarna a trebuit sa suportam mizeria si noroiul pe care l-au lasat in urma. Vara, cit a fost cald, ne sufocam din cauza prafului. Acum vreo doua luni, au decopertat terenul, de-a lungul portiunii unde s-a ingropat conducta, si am sperat ca or sa vina sa toarne asfalt, sa scapam odata de mizeria asta, dar nu au mai dat nici un semn de viata, au lasat totul balta, de ne taiem cauciucurile masinilor in muchia asfaltului. Am facut plingere la Primarie de nenumarate ori, dar nimeni nu ia vreo masura", se plinge Petrica Antosii, un locatar al blocului A6 de pe Calea Calarasilor.
Primaria spune, la rindul sau, ca a notificat de mai multe ori firma "Athena" sa aduca parcarea respectiva la forma initiala, insa fara nici un rezultat. "Motiveaza ca au de lucru in cartierele unde s-au montat conductele de canalizare si ca nu dispun de suficiente echipe, pentru a rezolva lucrarile restante, de pe Calea Calarasilor, dar si de pe alte artere importante, cum ar fi Calea Galati sau B-dul. Dorobantilor. Oricum, si-au luat angajamentul ca, pina vine iarna, vor rezolva aceste probleme. Daca nu-si respecta promisiunea, o sa-i sanctionam", ne-a declarat Vasile Trandafir, functionarul Primariei care gestioneaza starea strazilor din municipiu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu