Mergi la conţinutul principal

"Athena" lucreaza in bataie de joc

Dupa ce ca lucreaza incet, mai lucreza si prost! Asta acuza locatarii de pe Str. Fagaras din Chercea, la adresa firmei grecesti "Athena", care are contractul de extindere a sistemului de canalizare in cartierele marginase ale municipiului. Pe strada respectiva, conducta de canalizare s-a montat anul trecut. Mai nou, de cind valoarea contractului, finantat in proportie de 75% de Uniunea Euroapeana si 25% de Consiliul Local Municipal, s-a marit cu 4 milioane de euro, fata de cei 17,7 milioane de euro initiali, in proiect a fost inclusa si Str. Clujului. Aceasta strada se intersecteaza cu Str. Fagaras, iar locatarii din zona ne-au sesizat faptul ca, pentru racordarea noilor conducte, nu s-a adus un nou camin de vizitare, ci a fost spart, pur si simplu, cel vechi, care avea prevazute doar doua intrari. "E tiganie ce s-a facut aici. Cum sa spargi caminul de vizitare si sa-l lasi asa!? Cind o sa ploua si o sa fie debit mare de apa pe conducte, nu cumva o sa iasa apa pe linga spartura asta si o sa se scurga in pamint de o sa se taseze terenul si or sa apara gauri in asfalt?! E corect sa se lucreze asa?!", reclama chercenii.
Sesizata despre acest aspect, conducerea Inspectoratului in Constructii Braila a trimis imediat o echipa la fata locului. "Sesizarea se confirma, acel racord de canalizare nu respecta standardele in domeniu. Acolo a fost o problema cu o conducta de apa, care s-a spart in momentul in care se sapa pentru montarea celei de canalizare. Reprezentantul firmei “Athena” a motivat ca asteapta ca regia “Apa” sa inlocuiasca teava avariata, dupa care se va interveni pentru remedierile ce trebuie facute pe canalizare. Vom urmari indeaproape rezolvarea acestei situatii si nu vom permite receptionarea lucrarii pina cind nu se executa totul corect", ne-a declarat Danut Zob, noul inspector sef al Inspectoratului in Constructii Braila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu