Mergi la conţinutul principal

Ateliere noi la Bibliotecă: pictură și creație vestimentară

* cursul de pictură se adresează copiilor între 5 și 10 ani, iar atelierul de creație vestimentară celor între 8 și 12 ani

 

Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” vine cu recomandări noi pentru părinții care caută activități recreativ-educative pentru copiii lor. Astfel, în perioada următoare, Biblioteca organizează pentru cei mici cursul de pictură "Veselie și Culoare" și atelierul de creație vestimentară "Fii cu stil".

Cursul de pictură se adresează copiilor de 5-10 ani și este special conceput pentru vârsta lor, folosindu-se instrumente și tehnici variate de desen, pictură și grafică. Întâlnirile cu viitorii artiști vor avea loc în fiecare zi de luni, începând cu ora 14.00, la Centrul Multicultural din strada Belvedere nr. 3.

Pentru copiii de 8-12 ani, Biblioteca a pregătit atelierul de creație vestimentară, unde aceștia își vor exersa manualitatea, creativitatea, simțul estetic și vor învăța noțiuni simple de croitorie. Activitatea se va desfășura de două ori pe lună, miercurea, de la ora 14.00.

Atelierele sunt coordonate de Mara Lorina Ionașcu, restaurator în cadrul secției Colecții Speciale. Înscrierile se pot face direct la telefon 0239/626128, interior 141 sau la numărul de telefon 0759.530.382.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro