Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atac, in liziera din zona "Promex"

Au plecat catre casa, dar au ajuns intr-o Salvare. Este cazul a doua brailence care, la finele saptaminii trecute, iesind de la serviciu, de la o fabrica de confectii din apropierea uzinei "Promex", se indreptau catre locuintele lor, cind au fost atacate, in zona lizierei, de un necunoscut.
Pentru a ajunge acasa, cind pleaca de la serviciu, femeile trebuie sa treaca printr-o zona cu liziera, destul de periculoasa pe timpul noptii, dar care nu este sigura nici pe timp de zi. Ultima data cind au plecat de la firma, cele doua au fost atacate pe la spate de un barbat care le-a lovit cu pumnii, incercind sa le jefuiasca. Una dintre ele a reusit insa sa scape din miinile agresorului, si a fugit sa caute ajutor, ceea ce l-a speriat pe atacator, care si-a abandonat si a doua victima si a fugit printre copaci.
"Veneam de la serviciu, prin liziera, mergeam cu colega mea, si un psihopat, ca altfel nu pot sa-i zic, ne-a atacat pe la spate. Colega mea a inceput sa tipe, s-a speriat foarte tare, si a fugit inapoi, eu am fugit inainte, el s-a luat dupa mine, dupa ce m-a oprit, m-a rostogolit jos si m-a batut. M-a lovit in cap, aici, aproape de moalele capului. Am reusit insa sa scap din miinile lui, am fugit si am intilnit doi oameni, la care le-am zis ce s-a intimplat si i-am rugat sa ne ajute. Ei m-au indrumat catre Jandarmerie, care este in apropiere", ne-a declarat una dintre victime, care a tinut sa-si pastreze anonimatul.
Unul dintre barbatii pe care i-a intilnit femeia ce fugea de atacator a avut curajul sa intre imediat in liziera, in cautarea acestuia, insa nu l-a putut gasi: "A venit fata asta blonda, si spunea "domnule, ne-a atacat unul, a lovit-o pe colega, a lovit-o acolo, intre tufisuri!". Eu am lasat bicicleta baiatului si am fugit dupa ei, in liziera. Pe fata am indrumat-o sa mearga la Jandamerie. Intre timp, eu am mers, am scotocit toata zona, dar n-am gasit nimic deosebit. La un moment dat, baietii care au venit de la "Promex" au spus ca pe fata respectiva au vazut-o pe linga gard, fugind. Probabil ca a scapat de individul respectiv".
Jandarmii au chemat Salvarea, pentru orice eventualitate si au trimis imediat o echipa sa scotoceasca liziera, in cautarea agresorului, dar acesta fugise. Ca sa previna alte asemenea atacuri asupra muncitoarelor de la fabrica de confectii, in zona, conducerea Jandarmeriei a decis sa tina sub supraveghere liziera si sa faca verificari permanente. "La sediul Jandarmeriei s-au prezentat doua femei, care au reclamat ca au fost agresate in liziera din apropierea societatii "Promex". Deplasindu-se la fata locului, echipa de interventie a detasamentului mobil a scotocit zona, negasind nici o persoana suspecta. In continuare, jandarmii vor avea in atentie aceasta zona, pentru descoperirea acestei persoane si pentru a preveni alte agresiuni de acelasi tip", ne-a declarat lt. Iulian Timofei, din cadrul Jandarmeriei Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii