Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atac cu tiruri de mortiera asupra resedintei presedintelui somalez, soldat cu victime

Mai multe persoane au fost ranite sau ucise in urma unor tiruri de mortiera lansate asupra resedintei presedintelui somalez, Abdullahi Yusuf Ahmed, care a inceput, marti, sa isi instaleze Cabinetul in capitala Somaliei, au declarat martori, citati de Reuters.
Pentru moment nu se cunoaste numarul victimelor si nici daca acestea au fost ranite sau ucise.
"Obuzele de mortiera au aterizat in interiorul si exteriorul Vilei Somalia (resedinta prezidentiala), insa trupele somaleze si etiopiene nu au ripostat", a declarat Jana Abdullahi, un sofer de taxi aflat la fata locului.
Un alt martor a confirmat, sub protectia anonimatului, producerea acestui incident.
Armata etiopiana sustine Guvernul somalez pentru a reinstaura stabilitatea in Somalia, tara aflata in razboi civil din 1991.
Presedintele somalez a sosit marti dimineata de la Baidoa, la Mogadiscio, la o zi dupa ce Parlamentul a aprobat transferarea Guvernului de la Baidoa, in capitala.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii