Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astazi se deruleaza prima etapa a Cupei Romaniei la fotbal

Astazi se deruleaza prima etapa a Cupei Romaniei la fotbal, una care cuprinde 70 de meciuri. Jumatate dintre competitoare sint cistigatoarele etapelor judetene, cealalta jumatate fiind alcatuita din echipele care activeaza in Liga a III-a.
In judetul Braila se vor derula doua partide, una la Insuratei in care se vor intilni doua formatii care activeaza in cel de al treilea esalon fotbalistic al tarii, Viitorul Insuratei si Otelul II Galati, alta pe stadionul Municipal, unde se vor "duela" FC Steaua, cistigatoarea etapei judetene si Petrolul Braila.
Partida de la Insuratei pare a fi foarte echilibrata, insa, pentru ca evolueaza pe teren propriu echipa lui Sandu Minciu care porneste cu prima sansa. Viitorul are insa destule indisponibilitati in lot, Paraschiv, Vioreanu, Mita si portarul Ilasc acuzind diverse probleme de sanatate generate de duritatea antrenamentelor efectuate in perioada cantonamentului de pregatire, situatie de care ar putea profita satelitul Otelului pentru a accede in faza urmatoare a competitiei.
Partida de la Insuratei va fi condusa la centru de constanteanul Gelu Dimaca.
Pe Municipal, FC Steaua, echipa investitorului turc Huseyin Tekinalp va incerca sa dea o replica pe masura adversarei sale, Petrolul, formatie care a retrogradat din Liga a III-a, dar care dispune de jucatori cu experienta. Chiar daca multi dintre seniorii petrolisti au optat pentru alte grupari, gazarii au posibilitatea sa titularizeze o serie de juniori din propria pepiniera care au de asemenea experienta Campionatului National, aferent categoriei lor de virsta.
Infiintata anul trecut in luna august FC Steaua, echipa in a carei componenta se regasesc doar copii care abia din 2006 au inceput sa practice fotbalul in mod organizat, a reusit performanta de a cistiga etapa judeteana si, firesc, dupa o pregatire adecvata in aceasta vara sub indrumarea profesorului Florin Latu viseaza la o noua performanta, aceea de a accede in etapa a doua a competitiei KO.
Partida de pe stadionul Municipal va fi arbitrata la centru de Florin Macovei din Galati.
Jocurile se desfasoara in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa, iar in caz de egalitate dupa 90 minute de joc, vor fi doua reprize de prelungiri si daca egalitatea va persista, invingatoarea va fi stabilita in urma loviturilor de departajare de 11 metri conform art. 64.9 din ROAF
Faza a II-a a Cupei Romaniei, la care vor participa cele 70 de cistigatoare ale jocurilor din faza I si celelalte 10 echipe din Liga a III-a, in total 80 de echipe - 40 de partide, este programata miercuri 1 august 2007, ora 17.30.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii