Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astăzi, Dumnezeu îți mulțumește

De la începutul lunii octombrie 2020, ziarul "Obiectiv - Vocea Brăilei" a inițiat o nouă rubrică, "Vorbe din Duh", menită să ne facă pentru o clipă să ne oprim! Să ne oprim, să ne liniștim și să reflectăm la ce este Viața, ce este Adevărul, care este Calea. Am început astfel o Călătorie spre altceva, spre ceva frumos într-o lume pe care noi am urâțit-o! Vom fi însoțiți de prof. Daniel Voinea, un dascăl, un mentor, un om minunat pentru cei care îl cunosc. Daniel Voinea a absolvit Teologia la Sibiu, dar și Facultatea de Filozofie la Iași și predă științe socio-umane la Liceul de Artă Hariclea Darclee.

 

În fiecare clipă Dumnezeu te iubește și te înconjură cu Iubirea Lui.

Nu există moment în care această Iubire să dispară pentru tine.

Atunci când Îi mulțumești, El ți-a mulțumit deja.

Fii, deci, astăzi, recunoscător pentru Cel care te-a făcut asemănător Lui.

Să nu te îndoiești de Iubirea Lui, nici să fii neliniștit. Doar odihnește-ți mintea astăzi, tăcut, în această certitudine, care nu poate să nu fie.

Ocrotirea și grija Lui nu îți lipsesc vreodată, chiar dacă aparențele durerii îți acoperă pacea reală, Care nu te-a părăsit vreodată.

Să-L simțim astăzi, tăcuți, în inimi, pe Tatăl nostru, știind că ne mulțumește continuu prin Iubirea Lui, așa cum și noi îi aducem mulțumirile noastre.

 

„Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc,

Ca să fiți fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele și peste cei răi și peste cei buni și trimite ploaie peste cei drepți și peste cei nedrepți.”

(Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 5, 44-45)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii