Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Asociatiile de proprietari sint o forta civica!"

"Mansardarea - o solutie pentru viitor", acesta este unul dintre subiectele dezbatute in primul numar al publicatiei "Vocea asociatiilor de proprietari" editata de Centrul de Consiliere pentru Asociatii de Proprietari din Braila. "Este vorba despre un proiect aplicat cu succes in Galati, unde exista deja peste 20 de blocuri mansardate. Singura conditie ceruta de firma care deruleaza proiectul este ca intreaga asociatie de proprietari sa fie de acord cu executarea unor astfel de lucrari, cu mentiunea ca pentru asociatie costurile sint zero, iar ca avantaje, pe linga rezolvarea problemei hidroizolatiei, mai poate fi mentionata eficientizarea consumului de energie termica pentru intreg imobilul", ne-a declarat presedintele Centrului de Consiliere pentru Asociatii de Proprietari, Dumitru Girbacea. De asemenea, sursa citata a subliniat ca publicatia pe care o editeaza militeaza pentru unificarea si organizarea asociatiilor de proprietari in cadrul unei ONG de profil care sa le reprezinte interesele "pentru ca asociatiile de proprietari sint o forta civica!".
Centrul de consiliere pentru asociatii de proprietari reprezinta interesele a peste 160 de astfel de asociatii din municipiu, cu mentiunea ca serviciile de consultanta au fost oferite la alte inca 250 de asociatii. Primul numar al publicatiei "Vocea Asociatiilor de Proprietari" a fost editat in 1.000 de exemplare ce vor fi distribuite gratuit asociatiilor din municipiu, precum si brailenilor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii