Mergi la conţinutul principal

Asociația pentru «Dezvoltarea Stațiunii Lacul Sărat» are sediu, în sfârșit

* consilierii județeni au aprobat în cadrul ședinței ordinare din luna trecută, transmiterea unui spațiu din cadrul Vilei Lăcrămioara din Stațiunea Lacu Sărat, către Asociația formată de CJ, Primăria Brăila și Primăria Chiscani * este vorba despre două birouri, unde va funcționa sediul social al Asociației ”Lacul Sărat”

 

Deși am intrat în luna august și perioada propice pentru orice acțiune concretă de a schimba aspectul Stațiunii Lacu Sărat pare să se scurgă cu fiecare zi, Asociația formată la nivelul CJ Brăila, Primăriei Municipiului și Primăriei Chiscani se află deocamdată la nivelul stabilirii unui sediu. Mai precis, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean de la sfârșitul lunii iulie, a fost aprobat un proiect de hotărâre privind transmiterea unui spațiu, în folosință gratuită, către Asociația de Cooperare și Parteneriat Local pentru Dezvoltarea Stațiunii ”Lacul Sărat” Brăila, din Vila Lăcrămioara. Este vorba despre două birouri în suprafață totală de 26,52 mp în care urmează să funcționeze sediul social al Asociației. Perioada limită a transmiterii în folosință gratuită a spațiului este 31 decembrie 2025.

Adresa prin care s-a solicitat repsectivul spațiu a fost transmisă de către președintele consiliului director al Asociației, primarul Comunei Chiscani, Costică Busuioc Cojea.

Rămâne de văzut când reprezentanții administrației publice locale vor decide să acționeze în stațiune, pentru că deja a trecut aproape un an de la momentul discuțiilor despre înființarea acestei asociații și parcurgerea pașilor legali în acest sens.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro