Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Asociația pentru «Dezvoltarea Stațiunii Lacul Sărat» are sediu, în sfârșit

* consilierii județeni au aprobat în cadrul ședinței ordinare din luna trecută, transmiterea unui spațiu din cadrul Vilei Lăcrămioara din Stațiunea Lacu Sărat, către Asociația formată de CJ, Primăria Brăila și Primăria Chiscani * este vorba despre două birouri, unde va funcționa sediul social al Asociației ”Lacul Sărat”

 

Deși am intrat în luna august și perioada propice pentru orice acțiune concretă de a schimba aspectul Stațiunii Lacu Sărat pare să se scurgă cu fiecare zi, Asociația formată la nivelul CJ Brăila, Primăriei Municipiului și Primăriei Chiscani se află deocamdată la nivelul stabilirii unui sediu. Mai precis, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean de la sfârșitul lunii iulie, a fost aprobat un proiect de hotărâre privind transmiterea unui spațiu, în folosință gratuită, către Asociația de Cooperare și Parteneriat Local pentru Dezvoltarea Stațiunii ”Lacul Sărat” Brăila, din Vila Lăcrămioara. Este vorba despre două birouri în suprafață totală de 26,52 mp în care urmează să funcționeze sediul social al Asociației. Perioada limită a transmiterii în folosință gratuită a spațiului este 31 decembrie 2025.

Adresa prin care s-a solicitat repsectivul spațiu a fost transmisă de către președintele consiliului director al Asociației, primarul Comunei Chiscani, Costică Busuioc Cojea.

Rămâne de văzut când reprezentanții administrației publice locale vor decide să acționeze în stațiune, pentru că deja a trecut aproape un an de la momentul discuțiilor despre înființarea acestei asociații și parcurgerea pașilor legali în acest sens.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii