Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Artileristii braileni au inceput tragerile la Cincu

Cei 170 militari dislocati de Divizionul 285 Artilerie Mixta Braila, in marele poligon de la Cincu, judetul Brasov, au inceput tragerile, iar primele rezultate ii indreptatesc sa aiba un moral foarte bun, se arata intr-un comunicat de presa primit la redactie. "Militarii divizionului sint profesionisti, cu o mare experienta in executarea tragerilor de lupta. Efectuam deja misiuni reale de lupta, de citeva zile, iar starea moralului personalului este foarte buna", a declarat comandantul Divizionului, locotenent-colonelul Mihai Somitca.
Reamintim ca artileristii braileni au plecat la Cincu cu noua obuziere de 152 mm si doua tunuri de 100 mm. Misiunea lor este de a acorda sprijin de lupta unei brigazi mecanizate, in cadrul unui exercitiu de foarte mare amploare, ce isi propune sa demonstreze capacitatea de conlucrare a Fortelor Terestre cu Fortele Aeriene din cadrul Armatei Romaniei.
Artileristii braileni urmeaza sa isi demonstreze pe 22 septembrie capacitatea de a executa trageri indirecte, in cadrul momentului culminant al exercitiului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii