Mergi la conţinutul principal

Apel de la Fundația ”Lumina”: ”Donați alimente pentru 50 de bătrâni singuri, săraci și bolnavi!”

* în fiecare an, pe 1 octombrie, se sărbătorește Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice * pentru a marca acest eveniment Fundația ”Lumina” vă invită să faceți donații în alimente sau bani pentru 50 de vârstnici singuri, săraci și bolnavi

 

 

 

An de an, pe 1 octombrie, în întreaga lume se sărbătorește Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, în vederea promovării drepturilor acestora, dar și a unei imagini pozitive a îmbătrânirii. Din păcate, există și bunici pentru care bătrânețea înseamnă singurătate, sărăcie și boală. De 50 de vârstnici aflați într-o astfel de situație are grijă și Fundația ”Lumina” Brăila, care încearcă prin diverse proiecte și activități să strângă fonduri pentru a-i ajuta să aibă ce pune pe masă, oferindu-le astfel un strop de speranță și alinare.

Iar acum, cu ocazia Zilei Internațională a Persoanelor Vârstnice, ne îndeamnă și pe noi să nu rămânem indiferenți:

”Cine n-are bătrâni să-și cumpere! Noi avem! Avem 50 de vârstnici singuri, săraci și bolnavi, pe care îi ajutăm să trăiască în demnitate! De ziua lor, haideți ca împreună să le oferim ceea ce le lipsește cel mai mult: alimentele! Vă așteptăm la sediul nostru, cu alimente ambalate, în termen de valabilitate, zilnic între orele 11.00-19.00, la sediul din Cartier Obor, Aleea Narciselor nr. 1, bloc R8.

Dacă nu aveți timp, donați, în contul RO 83BRDE090SV43816870900 deschis la BRD, 20, 50 sau peste 100 lei și noi ne ocupăm de cumpărături și distribuire!

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi și că vă pasă!”, este mesajul Fundației ”Lumina” Brăila.

Brăilenii pot susține activitatea ONG-ului și dacă vin în acest weekend la Festivalul Florilor din Parcul Monument și achiziționează produsele realizate cu mare drag și pricepere în atelierul propriu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro