Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Apa din bazinele de peste, folosita pentru irigatii

Sorin C., de 33 de ani, cu domiciliul in comuna Gradistea, a distrus digul unei amenajari piscicole din localitate, pentru a folosi apa la irigatii. Barbatul, care avea in zona o sola cultivata cu diferite culturi agricole, a sapat un sant prin care s-a scurs apa din bazinele cu peste, pe care a strins-o intr-un canal de desecare si a folosit-o pentru a-si uda culturile. Administratorul societatii piscicole s-a sesizat si a depus plingere la Inspectoratul Judetean de Jandarmi. Un echipaj de jandarmi a mers in zona indicata si astfel l-a identificat pe cel care gasise aceasta metoda ingenioasa pentru irigarea culturilor.
"Pentru fapta sa, jandarmii i-au intocmit celui in cauza actele premergatoare cercetarii penale sub aspectul savirsirii infractiunii de distrugere, fapta prevazuta si pedepsita de art. 217 din Codul penal", a precizat sg. maj. Sorin Neftode din cadrul IJJ.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii