Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ansamblu rezidential, la doar 3 km de Braila

Firma "Servconstruct" va construi, la intrarea in localitatea Cazasu, la doar 3 km de Braila, ansamblul rezidential "Danubius". Acesta se va intinde pe o suprafata totala de 92.000 metri patrati, din care 74.000 mp vor reprezenta parcele individuale, 12.000 mp sint alocati retelei stradale si 6.000 mp sint destinati spatiilor verzi si constructiilor tehnico-edilitare. Cele 88 de parcele disponibile din cadrul ansamblului au suprafete cuprinse intre 600 si 1.000 mp. Vor fi oferite spre vinzare vile individuale compuse din parter si mansarda sau etaj, cu structura solida realizata in doua variante, respectiv zidarie portanta din caramida (boltari) si structura de dulapi din lemn.
"Vilele oferite la cheie, spatiile verzi, parcarile generoase, drumurile interioare amenajate, construite special pentru a va oferi cele mai bune conditii de acces si securitate in zona, precum si gardul de imprejmuire va vor convinge de faptul ca totul este conceput pentru confortul dumneavoastra deplin. Aveti la dispozitie 6 modele de proiecte - vilele "Tineret", "Montana", "Dunarea", "Comfort", "Elegant" - care ofera posibilitatea de a alege exact ceea ce va reprezinta si va satisface necesitatile. Proiectele vor fi personalizate atit prin intermediul modificarilor de proiect cit si prin intermediul finisajelor. Vila "Tineret", cu o suprafata de aproximativ 115 mp utili, va avea un pret imbatabil. O casa la pretul unui apartament", anunta firma "Servconstruct".
Ca utilitati, ansamblul, ce va fi situat la doar 1,5 km de soseaua de centura, va avea iluminat stradal, alimentare cu apa si gaze, canalizare pluviala si menajera, statie de epurare, statie de tratare a apei potabile, telefonie fixa, acoperire retele telefonie mobila, acces internet si televiziune prin cablu. Rezidentii vor beneficia de parcari, spatii verzi, strazi cu trotuare si drum de acces din DN 14.
Stilul arhitectural va oferi privitorilor un cadru unitar, datorita caruia rezidentii ansamblului nu trebuie sa se teama ca vecinul si-ar putea ridica o casa cu 5 nivele. Totodata, spatiile interioare vor fi flexibile, iar finisajele vor permite personalizarea caselor dupa dorinta si gust, prin intermediul optiunilor standard si lux.
Zona rezidentiala va fi imprejmuita cu gard, va avea doua posturi de control, un post mobil si iluminare stradala. Pentru a veni in intimpinarea dorintelor clientilor, "Servconstruct" a prevazut in proiect construirea unei baze sportive si de agrement. In cadrul bazei sportive va fi un teren multifunctional cu gazon, bazin de inot descoperit si sala de forta, sauna si jacuzzi. De asemenea, s-a alocat spatiu pentru construirea altor facilitati: supermarket, farmacie, gradinita, club cu mese de biliard, tenis de masa, bowling etc. Mai multe detalii pot fi aflate la numarul de telefon 0239/618444. (P)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii