Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andone este antrenorul echipei Dinamo pina in vara

Gigi Netoiu, unul dintre actionarii FC Dinamo, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca antrenorul Ioan Andone va ramine la conducerea tehnica a echipei din Soseaua Stefan cel Mare pina la finalul contractului, scadent in vara anului 2006.
"Eu sint convins ca Andone nu este omul care se cramponeaza de scaunul de antrenor. Nu s-a vorbit cu nici un alt antrenor. Andone este antrenorul lui Dinamo pina in vara. Dupa cele trei meciuri ne vom intilni cu Andone, dinsul va trebui sa faca un raport despre ce s-a intimplat si atunci se va discuta. Daca Dinamo cistiga miine si cu Poli Timisoara, este si in cupele europene, si ramine la un punct de Steaua in campionat. Nu este nevoie sa discutam acum ceea ce se va intimpla in vara", a spus Netoiu.
Netoiu a admis ca Dinamo traverseaza o perioada nefasta, dar considera ca Andone nu poate fi judecat doar dupa ultimele meciuri. "E o cadere din punct de vedere al nivelului jocului, dar am avut si jucatori accidentati. Acum nu putem sa judecam numai ultimele trei sau patru meciuri ale lui Dinamo. Am avut si sapte-opt meciuri cind cistigam cu 5-0, 4-1", a afirmat oficialul dinamovist.
Netoiu considera ca nu aceasta este valoarea lotului echipei Dinamo. "Sunt convins ca nu asta e valoarea lotului. Sigur ca cineva trebuie sa raspunda daca noi nu ne indeplinim obiectivele, dar nu Andone este vinovat pentru ceea ce se va intimpla, pentru ca vinovati, din punctul meu de vedere, sint si jucatorii", a concluzionat Netoiu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii