Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amendat cu 2,5 milioane lei vechi pentru ca a rupt flori de pe domeniul public

Politistii comunitari l-au amendat, marti, 18 aprilie, pe braileanul Ioan P., 24 de ani, cu 250 RON (2,5 milioane de lei vechi), dupa ce l-au depistat ca a rupt sapte fire de lalele de pe peluza cu flori situata in Piata Independentei. Sanctiunea pare cam drastica pentru fapta comisa, insa este pe deplin justificata. Autoritatile locale se pling ca furtul florilor plantate pe domeniul public a devenit un adevarat fenomen in orasul nostru, mai multi indivizi facind o afacere din ruperea florilor, pe care le vind apoi prin piete sau pe la portile cimitirelor. "Pagubele provocate sint mari. Plantam, iar in urma noastra se fura! De exemplu, s-au pus trandafiri, pe bulevardul Independentei si pe Faleza, dar foarte putini vor apuca sa infloreasca. S-au furat multi, dar deocamdata nu putem sa facem o evaluare a pagubei. Dupa ce vor incepe sa infloreasca se va vedea exact care este situatia", ne-a declarat Ligia Dragan, directorul "Seroplant" Braila.
Tot marti, Politia Comunitara Braila a mai dat 16 sanctiuni, in valoare totala de 900 RON, unor braileni care calatoreau cu mijlocele de transport ale "Braicar", fara a avea bilet sau abonament, si 10 sanctiuni, in valoare de 285 RON, pentru comert ilicit si incalcarea ordinii si linistii publice, in pietele agroalimentare. De asemenea, au mai fost amendati doi indivizi prinsi aruncind gunoaie pe domeniul public, cu cite 50 RON, doi soferi, cu cite 60 RON, pentru ca nu achitasera taxele de parcare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii