Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Am pierdut un punct de aur, dar si din greseli trebuie sa invatam"

La Forex, elevii lui Puiu Antohi au facut un meci foarte bun si daca s-ar fi concentrat la fel de bine pina la fluierul final ar fi plecat de la Brasov cu un punct. La citeva zile de la acest esec, antrenorul CF-ului considera ca echipa sa a avut o prestatie buna pe ansamblu si ca pe viitor poate sa spere la mai mult.
"Firesc, toata lumea este suparata, dar trebuie sa recunoastem ca jucatorii au raspuns la comenzi, nu s-au considerat victime sigure si dovada a fost aceea ca am fost la citeva secunde de obtinerea unui punct de aur, dar si din greseli trebuie sa invatam" a declarat Puiu Antohi.
Antrenorul CF-ului considera ca meciul de la Brasov trebuie uitat deoarece urmeaza o partida extrem de importanta care poate avea implicatii majore in configuratia clasamentului la finalul campionatului: "Meciul de simbata cu FCM Cimpina este unul vital pentru noi. Va fi un joc pe viata si pe moarte, unul de sase puncte. Le-am explicat jucatorilor unde au gresit si sper ca au inteles ca atunci cind vor asculta sfaturile noastre vor veni si rezultatele".
In aceasta saptamina, Berceanu si Ghidarcea au avut un program special de pregatire, ei fiind usor accidentati insa la antrenamente a participat Alin Pinzaru, jucatorul in care Puiu Antohi isi pune mari sperante.
"Berceanu si Ghidarcea, fiind usor accidentati s-au antrenat separat insa ei se vor numara printre titulari in meciul cu FCM Cimpina. Noul venit Pinzaru s-a antrenat cot la cot cu ceilalti componenti ai lotului. Pe el il cunosc si bine si de aceea am insistat sa-l transferam. Este un fotbalist care poate organiza jocul la mijlocul terenului, un bun pasator, dar are si simtul portii. Sper sa se acomodeze la Braila si sa ne ajute sa indeplinim obiectivul" a mai precizat Puiu Antohi.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii