Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Am obtinut rezultate bune la primul Grand Prix"

Simbata, la Bucuresti a avut loc primul Grand Prix pentru seniori, tineret si juniori I, competitie de verificare pentru unii atleti, un prilej de a-si realiza baremurile de participare la competitiile oficiale indoor din aceasta iarna pentru altii.
Majoritatea sportivilor braileni care au participat si-au indeplinit baremurile pentru campionatele nationale, unii dintre ei obtinind chiar locuri foarte bune in conditiile in care au concurat in compania seniorilor.
In proba de triplusalt masculin, Ionut Stoian s-a clasat pe locul al treilea, iar Ionut Roata pe locul al cincilea.
O surpriza placuta a realizat Alexandru Chiricuta, el reusind sa se claseze pe locul al patrulea la 60 m garduri, cu un nou record personal, devansindu-i pe mult mai bine cotatii sai colegi de club, Ionut Vlaicu si Paraschiv Eftimie care au sosit pe locurile sase si respectiv noua.
Un alt rezultat valoros si bineinteles realizarea baremului a obtinut Eduard Gheorghiu, elevul profesoarei Irina Roata, in proba de 400 m plat.
"Eu consider ca toate rezultatele obtinute de atletii braileni sint bune si ne indreptatesc sa speram ca in sezonul de sala vom obtine cel putin acelasi numar de medalii ca si in anul precedent. Sportivii nu au fost in forma maxima, dar si-au realizat sau reconfirmat baremurile si cu siguranta, cel putin in probele de 60 m garduri si 60 m plat, lupta pentru medalii se va da intre atletii braileni. Va fi foarte interesant de urmarit duelul Chiricuta - Vlaicu, la juniori si cel dintre Baciu si Toma la tineret", a declarat profesorul Dumitru Mihail.
Atletii juniori II vor avea un concurs de verificare pe 4 februarie, iar cei care au fost in week end-ul trecut la Bucuresti vor participa pe 11 februarie la cel de-al doilea Grand Prix pentru seniori, tineret si juniori I, aceasta fiiind ultima verificare inainte de startul competitiilor oficiale de sala.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii