Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Am avut un arbitraj mai ostil decit in meciul pierdut cu Zalaul pe teren propriu"

Cu toate ca au evoluat in fata ocupantei locului al doilea, handbalistele brailene nu s-au intimidat de faima adversarei si puteau pleca cu cel putin un rezultat de egalitate, in opinia antrenoarei Alexandrina Soare daca gazdele nu ar fi fost ajutate de arbitraj.
"Niciodata nu mi-a placut sa gasesc scuze pentru un esec in prestatia brigazii de arbitri, dar acum nu ma pot abtine. Am avut un arbitraj mai ostil decit cel in care am pierdut cu Zalaul pe teren propriu. Fara ajutorul celor doi cavaleri ai fluierului, Oltchim nu ar fi cistigat acest meci", declara profesoara Alexandrina Soare imediat dupa meci.
Beneficiind de aportul Valentinei Ardean Elisei, Steluta Luca si Narcisa Lecusanu, vicecampioane mondiale cu echipa Romaniei, Oltchim a mers cap la cap cu adversara sa pe tot parcursul jocului. Inspiratia antrenoarei de a o introduce in acest meci, pe postul de inter stinga pe Marinela Patru in locul Ramonei Ruscior a dat mai multa claritate actiunilor de atac, astfel ca brailencele au avut si momente cind au condus la doua goluri atit in prima repriza, cit si in cea de-a doua. O prestatie buna a avut si portarul Dana Goldic care a aparat de data aceasta multe mingi pe care scria gol.
Sase jucatoare au fost eliminate de la HC Dunarea si doar una de la echipa gazda desi la finalul partidei oaspetele erau cele care aveau buze sparte si ochi umflati. Oltchim a fost echipa care a primit si sapte aruncari de la 7 metri in timp ce HC Dunarea a primit doar doua.
Formatia din Rm. Vilcea a cistigat insa publicul spectator nu a avut nici o reactie la iesirea jucatoarelor din sala si nu le-a ovationat asa cum se asteptau poate handbalistele oltence.
"Efectiv nu am ce sa le reprosez jucatoarelor deoarece am prestat un joc foarte bun. S-a vazut efectiv o dorinta fantastica de joc si de a face o figura frumoasa in fata ocupantei locului al doilea din campionat. Singura noastra consolare a venit de la tehnicienii prezenti in sala care ne-au felicitat la final pentru evolutia noastra. Deocamdata sintem o echipa mica, iar in duelurile cu "granzii" raminem totusi la cheremul arbitrilor", a mai adaugat Alexandrina Soare.
Pentru HC Dunarea au marcat Marinela Patru 7, Adriana Leordean 6, Ramona Ruscior 2, Liliana Craciun 2, Sanda Asandei 2, Irina Radovici 2, Alina Moroianu 2.
Cele mai multe goluri ale gazdelor au fost marcate de Valentina Ardean Elisei 11, dintre care 7 din aruncari de la 7 metri.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii