Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alicia Molik spune ca nu stie nimic despre Anda Perianu

Jucatoarea australiana de tenis Alicia Molik, intrata cu un wildcard pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros, spune ca nu stie nimic despre romanca Anda Perianu, adversara sa din turul al doilea al competitiei, informeaza presa din Australia.
Molik nu este ingrijorata de faptul ca nu a mai jucat niciodata cu Anda Perianu. "Faptul ca nu stiu nimic despre adversara mea ma face sa ma gandesc mai putin la ea si ma ajuta sa ma concentrez pe jocul meu", a declarat jucatoarea australiana, care ocupa in prezent locul 489 WTA.
Jucatoarea australiana, in virsta de 25 de ani, a revenit in competitii la inceputul lunii mai, dupa ce a fost indisponibila timp de sase luni, din cauza unei infectii la ureche. Cea mai buna pozitie la simplu ocupata de Molik in clasamentul WTA este locul 8, in 28 februarie 2005.
Molik a trecut in primul tur la Roland Garros de italianca Antonella Serra Zanetti, scor 7-5, 7-6 (7/3), declarind ca prin aceasta victorie si-a recapatat increderea in sine dupa perioada in care a fost accidentata. "Nu mi-am facut un scop in sine din a reveni acolo unde am fost in clasamentul WTA, dar faptul ca reusesc sa cistig meciuri ma ajuta in procesul de recuperare", a precizat jucatoarea australiana.
Anda Perianu, locul 177 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de la Roland Garros, invingind-o pe Lucie Safarova din Cehia, locul 31 WTA, cap de serie numarul 28, cu scorul de 6-1, 7-6 (7). Jucatoarea va implini 26 de ani pe data de 4 iulie, este originara din Braila, locuieste in Statele Unite, in Oklahoma, si este antrenata de un fost tenisman roman, Silviu Tanasoiu. Perianu este in circuitul profesionist de numai doi ani. Ea a incheiat anul 2004 pe locul 635 si 2005 pe 207.
Alicia Molik si Anda Perianu se vor intilni, miercuri, in turul al doilea al turneului de la Roland Garros.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii