Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alianto, io te-am facut, io te-omor!

Habar nu am avut ca Tariceanu este medic legist, un constatator de decese. Eu credeam ca este un prim ministru care s-a calificat la locul de munca, da' care se lauda ca are facultatea de premieri. Saracu' Tariceanu, cum a pus el un genunchi linga corpul inert al Aliantei si i-a lipit apoi un deget de jugulara sa vada daca mai are puls. In tot acest timp, noi, prostimea, stateam cu pumnii la gura si ne rugam sa nu aflam vestea aia nasoala. Nu ca ne-ar fi pasat de Alianta, dar, indiferent cu cine am votat in 2004, era si ea de-a noastra. Iar daca a fost de-a noastra, noi trebuie sa ne ocupam de cele trebuincioase inhumarii. D.A., numai ca la cit de saraci sintem, nu avem bani de inmormintare. Prin urmare, nu puteam primi o veste mai proasta decat asta pe care ne-a dat-o Tariceanu. Nu mai zic de pomana. Chiar asa, de unde naiba bani de pomana? In sensul ca cine ne da noua bani de pomana, deci pentru pomana am vrut sa zic? Nimeni, bai pomanagiilor!
Despre morti numai de bine. De-acum incolo, nu se mai cade ca PSD sau PC sa spuna ceva nasol despre Alianta. Sa se mai critice si intre ei, ca si-asa n-au facut nimic bun pentru tara din opozitie! Sa-i lase pe alde PNL si PD in pace, sa se odihneasca, pentru ca prea mult timp s-au luptat sa ucida Alianta asta care nu voia sub nici un chip sa-si dea duhul. Apropo de PNL. Am inteles ca liberalii vor fi mostenitorii Aliantei, adica a ministerelor pe care ea le-a lasat cu limba de moarte. Cica de-acum incolo guvernul care se va face ca va munci pentru noi va fi format numai din liberali. Cind am vazut ca Norica Nicolai, aia care si-a adus nepoata in Parlament ca sa voteze in locul ei, este nominalizata de PNL la nu mai putin de trei ministere (Justitie, Interne si Aparare) am realizat ca oricine poate fi ministru in tara asta. Si ei, si noi si voi! Va dati seama ce vremuri de cacat respiram daca PNL a ajuns sa o fluture pe Norica Nicolai pe la sefia a 3 ministere extrem de importante? Acum s-a vazut inca o data ca astia nu au oameni. Iar cind zic "astia" nu ma refer numai la PNL. Aud ca UDMR, care vrea si ea in noul guvern, a apelat tot la personajele alea antice si de demult. Asadar, unii ramin in tara sa se faca ca guverneaza, iar altii vor pleca la Bruxelles in toamna sa se faca ca parlamenteaza. Iar in tot acest timp noi vom sta in custile noastre si vom iesi doar din cind in cind ca sa ne platim impozitele, sa fie bani pentru lefurile ministrilor. Un sincer huooo, bai!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii