Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alesii locali si reprezentantii administratiei publice petrec Pastele acasa

Anul acesta, Sfintele Pasti vor fi sarbatorite de majoritatea reprezentantilor administratiei publice si de alesii locali acasa, cu familia si prietenii. Exceptie fac numai senatorul PNL Dan Sabau, care ne-a declarat ca va intimpina aceasta sfinta sarbatoare intr-o alta tara, fara a preciza insa locatia, si familia Vasioiu. Viceprimarul Daniela Vasioiu si sotul sau, deputatul democrat Horia Vasioiu, au decis sa sarbatoreasca Invierea Domnului intr-una din minastirile din Moldova.
In ceea ce il priveste pe prefectul judetului, Nicolae Mitroi, acesta ne-a declarat ca, datorita starii de alerta in care se gaseste judetul nostru, in mod evident nu poate pleca in alta parte de sarbatori: "Anul acesta voi petrece sarbatorile acasa, cu familia. Cel putin asa sper eu. Daca Dunarea ne va lasa. Oricum nu voi pleca nicaieri si nu putem decit spera sa ne bucuram asa cum trebuie de aceasta sarbatoare sfinta".
La rindul sau, subprefectul Dumitru Popa a precizat ca spera sa petreaca sarbatorile pascale si acasa, la un moment dat, si nu numai la Prefectura sau pe teren. "In principiu o sa fiu pe la Prefectura, asa cum o sa fim cu totii, de altfel. Sper sa ne lase totusi ca macar masa de Pasti sa o servim acasa, cu familia. Asta e tot ce imi doresc".
De aceeasi parere s-a aratat si subprefectul Mircea Fudulaiche, care a glumit pe tema petrecerii Pastelui la Prefectura sau, eventual, pe dig: "Ei, ar fi ceva sa ciocnim oua, sa ne mutam cu masa de Paste in Prefectura sau, si mai bine, pe dig. Chiar ca ar fi un Paste deosebit. Tot ce imi doresc e sa ne lase Dunarea in pace macar zilele astea si sa nu se intimple vreo nenorocire".
Vicepresedintele CJ Niculina Moisescu ne-a explicat ca va primi musafiri si ca va sarbatori atit Pastele, cit si Sfintul Gheorghe alaturi de familie si prieteni: "Anul acesta Pastele este un pic mai special pentru noi deoarece pica de Sfintul Gheorghe, iar pe sotul meu il cheama George. Deci vom avea mai multe motive ca sa ne bucuram".
Vicepresedintele Gheorghe Chiru nu a putut fi contactat in cursul zilei de ieri.
In ceea ce il priveste pe primarul Constantin Cibu, acesta ne-a precizat ca nu va pleca nicaieri de Paste si ca va fi alaturi de familie si prieteni. Acelasi lucru il va face si viceprimarul Lucian Tilea, care a tinut sa adauge: "Eu consider Pastele o sarbatoare religioasa, una la care trebuie sa te duci la Biserica si sa fii alaturi de cei dragi. Niciodata nu plec de acasa de Paste".
In ceea ce ii priveste pe parlamentarii braileni, acestia au ales sa petreaca Sfintele Sarbatori de Pasti in sinul familiei, acasa.
Senatorul PSD Aurel Smionescu: "La noi vor veni, ca in fiecare an, rudele sotiei mele, de la Radauti, si vor mai veni si prieteni, finii. Vom petrece cu totii acasa, asta dupa ce ne vom duce la biserica, asa cum se cuvine in noaptea de Inviere".
Senatorul PNL Dan Sabau: "Voi fi plecat din tara anul acesta, de Paste. Nu pot sa spun unde, dar voi pleca un pic prin alte tari".
Deputatul PSD Mihai Tudose: "Nu vreau decit sa stau acasa, alaturi de familie, ca de marti ne reluam treaba. Asa ca nu prea este timp de plimbari in tari mai calde".
Deputatul PD Horia Vasioiu: "Sotia mea si cu mine am decis sa ne ducem la o minastire din Moldova. Eu cred ca Invierea intr-o minastire veche romaneasca va fi ceva deosebit".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii