Mergi la conţinutul principal

Aglomeratie la CEC

Citeva zeci de pensionari braileni au luat cu asalt, ieri, inca de la primele ore ale diminetii, ghiseele CEC-ului pentru a-si ridica pensiile aferente lunii februarie.
Aglomeratia a aparut ca urmare a faptului ca plata drepturilor banesti pentru 1.500 de pensionari a intirziat citeva zile, deoarece banii necesari operatiunii nu au fost virati la timp in contul CEC-ului de catre Casa Judeteana de Pensii Braila.
Cu toate ca pensionarii s-au prezentat in numar mare, unii vizibil nemultumiti de intirzierea pensiilor, conducerea CEC sustine ca nu s-au inregistrat nici un fel de probleme si poate face fata afluxului de clienti pensionari.
"Asa cum a anuntat, sucursala CEC Braila a inceput, in data de 26 februarie, plata pensiilor pentru clientii al caror nume este cuprins intre literele R si Z, plata care trebuia sa se efectueze in data de 23 februarie. Intirzierea s-a datorat nerespectarii termenului de virare a sumei aferente clientilor pensionari din aceasta transa (R - Z) de catre Casa Judeteana de Pensii Braila, in conformitate cu prevederile Conventiei incheiate intre Casa Nationala de Pensii si Asigurari Sociale si CEC. Procesul de restituire a sumelor din conturile acestor pensionari decurge normal, personalul CEC din toate unitatile institutiei asigurind servirea prompta a clientilor. Mentionam ca exista o colaborare buna intre sucursala CEC Braila si CJP Braila, institutie care, pina la data incidentului din 23 februarie, a respectat, in general, prevederile Conventiei mentionate privind termenele de virare a sumelor aferente celor patru transe de plata pentru pensionari", ne-a declarat George Marius Iaru, directorul sucursalei CEC Braila

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu