Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aglomeratie la CEC

Citeva zeci de pensionari braileni au luat cu asalt, ieri, inca de la primele ore ale diminetii, ghiseele CEC-ului pentru a-si ridica pensiile aferente lunii februarie.
Aglomeratia a aparut ca urmare a faptului ca plata drepturilor banesti pentru 1.500 de pensionari a intirziat citeva zile, deoarece banii necesari operatiunii nu au fost virati la timp in contul CEC-ului de catre Casa Judeteana de Pensii Braila.
Cu toate ca pensionarii s-au prezentat in numar mare, unii vizibil nemultumiti de intirzierea pensiilor, conducerea CEC sustine ca nu s-au inregistrat nici un fel de probleme si poate face fata afluxului de clienti pensionari.
"Asa cum a anuntat, sucursala CEC Braila a inceput, in data de 26 februarie, plata pensiilor pentru clientii al caror nume este cuprins intre literele R si Z, plata care trebuia sa se efectueze in data de 23 februarie. Intirzierea s-a datorat nerespectarii termenului de virare a sumei aferente clientilor pensionari din aceasta transa (R - Z) de catre Casa Judeteana de Pensii Braila, in conformitate cu prevederile Conventiei incheiate intre Casa Nationala de Pensii si Asigurari Sociale si CEC. Procesul de restituire a sumelor din conturile acestor pensionari decurge normal, personalul CEC din toate unitatile institutiei asigurind servirea prompta a clientilor. Mentionam ca exista o colaborare buna intre sucursala CEC Braila si CJP Braila, institutie care, pina la data incidentului din 23 februarie, a respectat, in general, prevederile Conventiei mentionate privind termenele de virare a sumelor aferente celor patru transe de plata pentru pensionari", ne-a declarat George Marius Iaru, directorul sucursalei CEC Braila
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii