Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Agip a deschis la Braila cea mai moderna statie de comercializare carburanti

In cursul zilei dei ieri, compania "Agip" a deschis pe soseaua Dig Braila -Galati km. 4 cea mai moderna statie de comercializare carburanti din zona de sud-est a tarii, eveniment la care au participat alaturi de investitor - firma "Apan" - reprezentanti ai autoritatilor locale, oameni politici precum si oameni de afaceri. "Agip inseamna servicii complete: carburant de cea mai buna calitate, o mare diversitate de produse, spalatorie auto, dar si momente de relaxare la Cafe-bar "Ciao Agip"", a declarat la inaugurarea obiectivului Mircea Andreev, directorul general al firmei "Apan". La rindul sau, presedintele "Agip Romania", Paolo Mazza, a subliniat ca strategia companiei vizeaza deschiderea mai multor statii de carburant in aceasta zona si ca "inaugurarea de astazi este doar un prim pas in aplicarea strategiei".
Prin statiile sale de servicii si o retea in expansiune acoperind Bucurestiul si alte citeva orase importante, "Agip" ofera clientilor carburanti si lubrifianti de cea mai buna calitate capabili sa satisfaca cele mai pretentioase cerinte ale motoarelor moderne. In plus, statiile de servicii "Agip" asigura un vast sortiment de accesorii si servicii pentru sofer si autovehicul.
Cafe-bar-ul in stil italian ofera celor care ii trec pragul savoarea originala a cafelei preparate precum expresso sau cappucino. Beneficiind de o traditie de peste 75 ani, "Agip" ofera o mare diversitate de produse alimentare, dulciuri, bauturi, snak-uri, cafea sau articole nealimentare: tigari, accesorii si consumabile auto, cosmetice, ziare si reviste.
"Agip" - marca internationala de prestigiu in domeniul petrolier, recunoscuta pentru angajamentele sale privind protejarea mediului si seriozitatea cu care se implica in proiecte sociale si umanitare, implineste 11 ani in Romania. "Agip Romania" SA este o societate cu capital integral strain afiliata Grupului international Eni prin intermediul Diviziei Marketing&Refining si a fost infiintata in anul 1994 avind ca principal obiect de activitate comercializarea produselor petroliere la care se adauga activitati legate de sectorul non-oil in magazinele prezente in incinta statiilor de carburant. (P)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii