Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Agent de la Politia Comunitara prins conducind, desi consumase alcool

Simbata seara, lucratorii Serviciului Politiei Rutiere au inregistrat un nou record in privinta depistarii soferilor care s-au urcat la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice. In mai putin de jumatate de ora, patru braileni au fost "premiati" pentru inconstienta de care au dat dovada, doi dintre ei cu dosare penale, iar ceilalti cu suspendarea permiselor de conducere.
Printre ei s-a aflat si un agent de la Politia Comunitara, care a fost depistat la volan cu o imbibatie alcoolica de 0,71 ml/litru alcool pur in aerul expirat. Vasile Viorel Z. (41 de ani) era imbracat in uniforma de serviciu si conducea autoturismul "Oltcit", cu numarul de inmatriculare BR-17-CRI, proprietate personala. Ulterior testarii cu aparatul etilotest, agentul a fost transportat la spital, pentru recoltarea probelor biologice de singe. Intrucit a depasit limita de imbibatie alcoolica pentru care se aplica sanctiune contraventionala, acestuia i s-a intocmit dosar penal.
"Cu 10 minute inainte a fost depistat si Dumitrel F. (26 de ani), din localitatea Vadeni, care circula pe B-dul Dorobantilor la volanul autoturismului “Dacia 1310”, cu numarul de inmatriculare BR-31-ELA, proprietate personala. Braileanul a fost testat cu aparatul etilotest si s-a stabilit ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Pentru ca rezultatul a fost de 0,63 ml/litru alcool pur in aerul expirat, i s-a intocmit dosar penal. Acestora li se adauga alti doi braileni care s-au urcat la volan dupa ce au consumat alcool, ei fiind “premiati” cu suspendarea permiselor de conducere", ne-a precizat comisar Dorel Vilsan, adjunctul sefului Serviciului Politiei Rutiere Braila.

Militar cu alcoolul in singe si fugit de la locul unui accident

Duminica, un militar angajat pe baza de contract la UM 023042 s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si parasirea locului accidentului. In jurul orei 7.30, Sorin F. (24 de ani), posesor al permisului de conducere categoria "B" din luna mai, a fost oprit in trafic in timp ce conducea autoturismul "Dacia 1310", cu numarul de inmatriculare BR-03-GNP, proprietatea unei alte persoane.
Deoarece mirosea a bautura, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultindu-i o imbibatie alcoolica de 0,65 mi/litru alcool pur in aerul expirat. Totodata, oamenii legii au stabilit ca anterior depistarii, acesta fusese implicat intr-un eveniment rutier pe DN 22, in localitatea Cazasu, unde a tamponat o caruta. Desi a accidentat un pasager din caruta, pe Constantin L. (62 de ani), din localitatea Tudor Vladimirescu, acesta a parasit locul accidentului fara incuviintarea politistilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii