Mergi la conţinutul principal

Administrația Piețelor are de plătit peste 230.000 lei către municipalitate

* este vorba despre redevența pe care Societatea Administraţia Pieţelor şi Târgurilor SA Brăila o are de plătit  pentru bunurile pe care Primăria i le-a pus la dispoziţie

 

 

 

Membrii Consiliului Local Municipal Brăila au aprobat recent valoarea redevenţei pe care Societatea ”Administraţia Pieţelor şi Târgurilor” (APT) SA o are de plătit pe anul 2021. Mai exact, discutăm despre banii pe care APT îi are de achitat lunar pentru bunurile pe care Primăria i le-a pus la dispoziţie. Astfel, consilierii municipali au aprobat valoarea redevenţei în sumă de 237.683 lei pe an, respectiv 19.806,92 lei pe lună, ce va fi plătită de SC APT SA Brăila, pentru bunurile publice primite în administrare prin contractul de delegare a gestiunii, pe anul 2021. Proiectul mai stabileşte că această redevenţă va fi virată lunar, de către SC APT, până pe data de 10 a lunii, pentru luna anterioară. APT are de plătit aceste sume pentru 21 de terenuri şi tot atâtea construcţii. Concret, pentru Hala Centrală, pentru 15 pieţe, pentru Târgul Obor, un atelier mecanic, Grădina Zoologică, parcarea de la Piaţa Mare şi pentru sediul de pe Aleea Trandafirilor nr. 1A. Ceea ce înseamnă 145.329 lei pe an pentru terenuri, respectiv, 92.354 lei pe an pentru construcţii.

Proiectul a fost aprobat cu unanimitate de voturi în cadrul şedinţei ordinare a CLM Brăila din luna februarie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro