Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adelina Gavrila s-a antrenat de ziua ei de nastere

Multipla campioana de triplusalt, Adelina Gavrila, si-a sarbatorit, ieri, cea de a 29-a zi de nastere, prin munca. Cea mai valoroasa atleta braileana in activitate se pregateste din nou cu antrenorul care a descoperit-o si lansat-o in marea performanta, Mihail Dumitru.
Adelina Gavrila a parasit, in urma cu doi ani, Braila si a optat pentru o dubla legitimare Farul Constanta - Rapid insa acum a renuntat la gruparea giulesteana optind pentru Steaua, moment in care a reluat pregatirea sub indrumarea lui Mihail Dumitru. Atleta pregateste principalele competitii internationale de obiectiv de anul viitor in sala de atletism din Complexul Carantina.
"Pentru un sportiv de performanta, fiecare perioada a anului este foarte importanta, de aceea de ziua mea nu fac rabat de la regula. M-am antrenat dimineata si probabil ca dupa-amiaza voi sarbatori cu prietenii. Pentru aceasta zi imi doresc in primul rind sa fiu sanatoasa" a declarat Adelina Gavrila.
Campioana europeana de junioare, medaliata cu bronz la mondialele de juniori si tineret, detinatoare a unui record european de tineret, 14,71 m, inainte de a preciza obiectivele internationale de anul viitor, Adelina Gavrila a rememorat unul dintre cele mai frumoase momente ale carierei ei.
"Au fost multe evenimente de care imi aduc aminte cu placere insa cel mai important pentru mine, este, firesc medalia de aur cucerita la Campionatele Europene de juniori. Pe parcurs, palmaresul meu s-a completat cu alte medalii importante la mondiale si cu multe titluri nationale la toate categoriile de virsta. Voi concura atita timp cit ma vor tine picioarele. Proba de triplusalt este una de maturitate, iar marile performante s-au obtinut la virsta de 29 de ani. Sper ca printr-o pregatire foarte buna sub indrumarea antrenorului Mihail Dumitru sa ma numar si eu printre sportivii care obtin rezultate la aceasta virsta" a mai adaugat Adelina Gavrila.
Atleta braileana considera ca atletismul romanesc are resursele necesare pentru a obtine cel putin trei medalii la olimpiada de anul viitor: "Eu consider ca Romania va putea obtine trei medalii la olimpiada de anul viitor. Sanse la podium au Marian Oprea, Nicoleta Grasu, poate Angela Morosanu, iar printre finalistele de la proba de triplusalt sper sa ma numar si eu".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii